EasyCep güvenilir mi?

Hocam batarya kendi kendine yükselip düşüyordu, pil sağlığı desen bir gün 70 bir gün 100 falandı. Direkt iade ettim. Pil sağlığı direkt sahte.

Cevabınız için teşekkürler hocam. Bazen sıfır fiyatını bile geçebiliyor bu yenilenmiş telefonlar. Bu kadar sorun çıkarıyorlar ve yüksek fiyat çekiyorlar.

Hocam ben 2 sene önce iphone 8 aldım durumu mükemmel olarak işaretlenmişti baya eski bir telefon sıfır bir telefon beklemiyordum zaten ama bana bataryası bozuk geldi şarj göstergesi doğru göstermiyor çok ısınıyor gün boyu şarjda kullanıyorum çabuk pili bittiği için, kutusunda değişen parçalar hakkında bi belge gönderiyorlar bu sayede o parçalarda bi sıkıntı olduğunda garantiye gönderebiliyorsun oraya ama çok uğraştırıcak ve telefonsuz kalacaktım göndermedim kısaca rezillik çekme bence işini garantiye al .

Zaten sıfırın yarı fiyatına satıyorlar. Genellikle bataryayı değiştirmiyorlar. Kasma donma yoksa telde bataryayı çok şey yapmamak lazım bataryayi değiş gitsin bence gayet iyi site.

Yenilenmiş telefon olayını ilk çıkaran markalardan biri diye biliyorum. Tabii yenilenmiş telefon ne kadar mantıklı orası sorgulanır.

Asla bulaşma. Alınmaz.

Direkt Easycep'ten uzak durun. Samsung da bunlarla çalışıyor, S25U alıp eski telefonumu bunlara yolladım 1 iş gününde para yatıyor demelerine rağmen bugün bir hafta oldu hâlâ para ortalıkta yok. Internette de aynı konudan bir ton şikayet var sürekli sistemsel bir sorun diyip duruyorlar. Dün THH'ye şikayet ettim ben daha fazla uğraşmayacağım.

En iyisi yenilenmiş almamak ama taksitle nasıl alacağımı çözemedim.
12 taksitle telefon almanın başka yolları var mı yenilenmiş yerine 0 alayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…