Easycep güvenilir mi?

LolOynuyorumm

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar. Easycep'e iPhone 14 satmayı düşünüyorum. Yaklaşık 27 bin TL nakit teklif ediyor. Daha önce bu platformdan takas yapan var mı? Güvenilir midir?

Selamlar. EasyCep'e iPhone 14 satmayı düşünüyorum. Yaklaşık 27 bin TL nakit teklif ediyor. Daha önce bu platformdan takas yapan var mı? Güvenilir midir?

Bu tarz yerler düşük fiyat verir. Senden alıp üzerine kar koyup kendi satacağı için. O yüzden kendi çevrende veya sahibinden gibi sitelerde satman senin yararına olur. Netten satarken de dikkat et dolandırılma:]

Düzenleme: Az önce göz gezdirdim, 36 bin TL civarına satıyorlar senin telin 2. elini teknosada vs. 27 düşük kalmış. Elden satmaya çalış

Son düzenleme:
Telefoncuya satsanız, daha çok para verir. 27 bin TL çok ölü fiyat o cihaz için.

Ben kendim Amazon'dan telefon aldım, EasyCep telefon değişim kampanyası ile. Bana 6.000 TL ek ödeme + eski telefonum için 666 TL teklif ettiler. 666 TL ertesi gün yattı, 6.000 TL'nin ise 1 ay sonra yatacağı söylendi. Ama o 6000 TL'yi almak için, yanlış hatırlamıyorsam, en az 4 ay uğraştım. Her gün arayıp sorduğumda “sistem bozuk” vs. dediler. En sonunda CİMER'e ve Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ettim ve 1 hafta sonra para yatmış oldu. Paramı sonunda aldım, dolandırılmadım ama bayağı zahmetli bir süreç oldu. Girerken iki kere düşünmenizi tavsiye ederim.

Dolandırıcı değiller ama iPhone 14 piyasasını bilmememe rağmen ölü fiyat verdiklerine eminim. 2.el kendiniz satarsanız daha güzel kazanırsınız muhtemelen.
Bu tarz yerler düşük fiyat verir. Senden alıp üzerine kar koyup kendi satacağı için. O yüzden kendi çevrende veya sahibinden gibi sitelerde satman senin yararına olur. Netten satarken de dikkat et dolandırılma:]

Düzenleme: Az önce göz gezdirdim, 36 bin TL civarına satıyorlar senin telin 2. elini teknosada vs. 27 düşük kalmış. Elden satmaya çalış
Telefoncuya satsanız, daha çok para verir. 27 bin TL çok ölü fiyat o cihaz için.
Ben kendim Amazon'dan telefon aldım, EasyCep telefon değişim kampanyası ile. Bana 6.000 TL ek ödeme + eski telefonum için 666 TL teklif ettiler. 666 TL ertesi gün yattı, 6.000 TL'nin ise 1 ay sonra yatacağı söylendi. Ama o 6000 TL'yi almak için, yanlış hatırlamıyorsam, en az 4 ay uğraştım. Her gün arayıp sorduğumda “sistem bozuk” vs. dediler. En sonunda CİMER'e ve Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ettim ve 1 hafta sonra para yatmış oldu. Paramı sonunda aldım, dolandırılmadım ama bayağı zahmetli bir süreç oldu. Girerken iki kere düşünmenizi tavsiye ederim.
Değerli yanıtlarınız için teşekkürler. En iyisi telefoncuya vs. sorayım. Teşekkürler.

@LolOynuyorumm, daha iyi olur. Telefoncuya sorduktan sonra konuya geri dönüş sağlar mısınız? 3-5 telefoncuya sorun.
Sorduktan sonra dönüş yapacağım.

iPhone 14'e göre çok düşük fiyat değil mi? Telefonun durumu ne?
Telefonun durumu iyi. Ekran, kamera, kasa vs. hiçbir yerinde bir sıkıntı yok. Batarya sağlığı yüzde 86. Garantisi Ağustos 2025'te sona eriyor. Fiyat düşük mü yüksek mi bilmiyorum ama konuya yanıt gönderen diğer arkadaşlara göre 30 ila 35 bin TL arası eder gibi görünüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı