F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.038 Makaleler 2 Çözümler 32 2 Ağustos 2022 #1 Kargo takip numarası vermişler fakat hangi kargo firmasına verdikleri yazmıyor, hangi firmayla çalışıyorlar?
Kargo takip numarası vermişler fakat hangi kargo firmasına verdikleri yazmıyor, hangi firmayla çalışıyorlar?
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.546 Çözümler 120 2 Ağustos 2022 #2 Buradan kargo takibi yapabilirsiniz.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.038 Makaleler 2 Çözümler 32 2 Ağustos 2022 #3 Bcansiz74 dedi: Buradan kargo takibi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Buraya kodu yazınca biraz bekliyor ve tepki vermiyor, telefondan deniyorum şimdi. Telefondan denedim aynı.
Bcansiz74 dedi: Buradan kargo takibi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Buraya kodu yazınca biraz bekliyor ve tepki vermiyor, telefondan deniyorum şimdi. Telefondan denedim aynı.
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.546 Çözümler 120 2 Ağustos 2022 #4 Sitelerinde Aras Kargo ile anlaşmalı oldukları yazıyor. Buradan da takip yapmayı dener misiniz?
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.038 Makaleler 2 Çözümler 32 2 Ağustos 2022 #5 Bcansiz74 dedi: Sitelerinde Aras Kargo ile anlaşmalı oldukları yazıyor. Buradan da takip yapmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok, olmadı.
Bcansiz74 dedi: Sitelerinde Aras Kargo ile anlaşmalı oldukları yazıyor. Buradan da takip yapmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok, olmadı.
slrofw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 1.308 Çözümler 5 24 Eylül 2022 #6 F 16 Fighting Falcon dedi: Buraya kodu yazınca biraz bekliyor ve tepki vermiyor, telefondan deniyorum şimdi. Telefondan denedim aynı. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı durum var, kargo takip numarasını yazıyorum sayfayı yeniliyor sadece. Ayrıca aldığınız üründen memnun kaldınız mı?
F 16 Fighting Falcon dedi: Buraya kodu yazınca biraz bekliyor ve tepki vermiyor, telefondan deniyorum şimdi. Telefondan denedim aynı. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı durum var, kargo takip numarasını yazıyorum sayfayı yeniliyor sadece. Ayrıca aldığınız üründen memnun kaldınız mı?
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.038 Makaleler 2 Çözümler 32 24 Eylül 2022 #7 slrofw dedi: Bende de aynı durum var, kargo takip numarasını yazıyorum sayfayı yeniliyor sadece. Ayrıca aldığınız üründen memnun kaldınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam kargo kodu belli bir süreden sonra aktif oluyormuş, ürünle ilgili sorun yaşamadım şimdiye kadar.
slrofw dedi: Bende de aynı durum var, kargo takip numarasını yazıyorum sayfayı yeniliyor sadece. Ayrıca aldığınız üründen memnun kaldınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam kargo kodu belli bir süreden sonra aktif oluyormuş, ürünle ilgili sorun yaşamadım şimdiye kadar.
Ipares Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.454 Makaleler 7 Çözümler 6 Yer Izmir 15 Kasım 2022 #8 F 16 Fighting Falcon dedi: Hocam kargo kodu belli bir süreden sonra aktif oluyormuş, ürünle ilgili sorun yaşamadım şimdiye kadar. Genişletmek için tıkla... Hortlatmak olmasın da ne aldınız? Telefon aldıysanız seviyesi Mükemmel miydi? Modeli neydi?
F 16 Fighting Falcon dedi: Hocam kargo kodu belli bir süreden sonra aktif oluyormuş, ürünle ilgili sorun yaşamadım şimdiye kadar. Genişletmek için tıkla... Hortlatmak olmasın da ne aldınız? Telefon aldıysanız seviyesi Mükemmel miydi? Modeli neydi?
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.038 Makaleler 2 Çözümler 32 15 Kasım 2022 #9 Ipares dedi: Hortlatmak olmasın da ne aldınız? Telefon aldıysanız seviyesi Mükemmel miydi? Modeli neydi? Genişletmek için tıkla... iPhone 6 aldım, seviyesi İyi idi fakat tek bir çizik bile göremedim gayet sıfır gibiydi.
Ipares dedi: Hortlatmak olmasın da ne aldınız? Telefon aldıysanız seviyesi Mükemmel miydi? Modeli neydi? Genişletmek için tıkla... iPhone 6 aldım, seviyesi İyi idi fakat tek bir çizik bile göremedim gayet sıfır gibiydi.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.798 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #10 F 16 Fighting Falcon dedi: iPhone 6 aldım, seviyesi iyi idi fakat tek bir çizik bile göremedim gayet sıfır gibiydi. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi kargo ile geldi peki?
F 16 Fighting Falcon dedi: iPhone 6 aldım, seviyesi iyi idi fakat tek bir çizik bile göremedim gayet sıfır gibiydi. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi kargo ile geldi peki?