C ChangeDD Decapat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #1 Merhaba, telefon alacağım iPhone 12 mini almayı düşünüyorum. EasyCep sitesinde iPhone 12 mini buldum pili 100. Alınır mı? Yenilenmiş Apple iPhone 12 Mini 64 GB Siyah Cep Telefonu Yenilenmiş Apple ürünleri EasyCep'te! Yenilenmiş Apple iPhone 12 Mini 64 GB Siyah modellerini 12 taksitle almak için tıklayın. easycep.com
Merhaba, telefon alacağım iPhone 12 mini almayı düşünüyorum. EasyCep sitesinde iPhone 12 mini buldum pili 100. Alınır mı? Yenilenmiş Apple iPhone 12 Mini 64 GB Siyah Cep Telefonu Yenilenmiş Apple ürünleri EasyCep'te! Yenilenmiş Apple iPhone 12 Mini 64 GB Siyah modellerini 12 taksitle almak için tıklayın. easycep.com
X Xll Hectopat Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 340 Çözümler 3 17 Ağustos 2023 #2 ChangeDD dedi: Merhaba, telefon alacağım iPhone 12 mini almayı düşünüyorum. EasyCep sitesinde iPhone 12 mini buldum pili 100. Alınır mı? Yenilenmiş Apple iPhone 12 Mini 64 GB Siyah Cep Telefonu Yenilenmiş Apple ürünleri EasyCep'te! Yenilenmiş Apple iPhone 12 Mini 64 GB Siyah modellerini 12 taksitle almak için tıklayın. easycep.com Genişletmek için tıkla... Teşhir bir ürün için bu kadar para ödenilmesini israf olarak görüyorum, bence bu fiyata farklı bir telefon tercihinde bulunabilirsiniz.
ChangeDD dedi: Merhaba, telefon alacağım iPhone 12 mini almayı düşünüyorum. EasyCep sitesinde iPhone 12 mini buldum pili 100. Alınır mı? Yenilenmiş Apple iPhone 12 Mini 64 GB Siyah Cep Telefonu Yenilenmiş Apple ürünleri EasyCep'te! Yenilenmiş Apple iPhone 12 Mini 64 GB Siyah modellerini 12 taksitle almak için tıklayın. easycep.com Genişletmek için tıkla... Teşhir bir ürün için bu kadar para ödenilmesini israf olarak görüyorum, bence bu fiyata farklı bir telefon tercihinde bulunabilirsiniz.
MertDogan94 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 1.094 Çözümler 8 Yer Kocaeli 17 Ağustos 2023 #3 bunu alacağıma gerçekten gider sağlam bi Android cihaz alırım.
C ChangeDD Decapat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #4 Xll dedi: Teşhir bir ürün için bu kadar para ödenilmesini israf olarak görüyorum, bence bu fiyata farklı bir telefon tercihinde bulunabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşhir ürünü değil, 2.el. Biri siteye telefonunu sattığında inceleyip satışa koyuyorlar.
Xll dedi: Teşhir bir ürün için bu kadar para ödenilmesini israf olarak görüyorum, bence bu fiyata farklı bir telefon tercihinde bulunabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşhir ürünü değil, 2.el. Biri siteye telefonunu sattığında inceleyip satışa koyuyorlar.
2 220376 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 456 Çözümler 1 17 Ağustos 2023 #5 Samsung kullanırım derseniz s23 alın. Teknosa da deneme fırsatım olmuştu harika cihaz, ama biraz küçük.
Samsung kullanırım derseniz s23 alın. Teknosa da deneme fırsatım olmuştu harika cihaz, ama biraz küçük.
X Xll Hectopat Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 340 Çözümler 3 17 Ağustos 2023 #6 ChangeDD dedi: teşhir ürünü değil, 2.el. Biri siteye telefonunu sattığında inceleyip satışa koyuyorlar. Genişletmek için tıkla... Sitede yazılı olanları söylüyorum.
ChangeDD dedi: teşhir ürünü değil, 2.el. Biri siteye telefonunu sattığında inceleyip satışa koyuyorlar. Genişletmek için tıkla... Sitede yazılı olanları söylüyorum.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 17 Ağustos 2023 #7 ChangeDD dedi: Teşhir ürünü değil, 2.el. Biri siteye telefonunu sattığında inceleyip satışa koyuyorlar. Genişletmek için tıkla... Bakım ve tamir de yapıyorlar ayrıca satın almadan önce. Pil %100 ve pil orijinal mi sorgulama imkanınız yoksa almayın derim.
ChangeDD dedi: Teşhir ürünü değil, 2.el. Biri siteye telefonunu sattığında inceleyip satışa koyuyorlar. Genişletmek için tıkla... Bakım ve tamir de yapıyorlar ayrıca satın almadan önce. Pil %100 ve pil orijinal mi sorgulama imkanınız yoksa almayın derim.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 17 Ağustos 2023 #8 S23 gibi F/P canavarı varken yüzüne bile bakılmaz.
A Acer Fedaisi Picopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 751 17 Ağustos 2023 #9 ChangeDD dedi: Merhaba, telefon alacağım iPhone 12 mini almayı düşünüyorum. EasyCep sitesinde iPhone 12 mini buldum pili 100. Alınır mı? Yenilenmiş Apple iPhone 12 Mini 64 GB Siyah Cep Telefonu Yenilenmiş Apple ürünleri EasyCep'te! Yenilenmiş Apple iPhone 12 Mini 64 GB Siyah modellerini 12 taksitle almak için tıklayın. easycep.com Genişletmek için tıkla... Alınmaz sıfır 11 al daha iyi , ayrıca ikinci el 11 alabilirsin 7-12 bin arasi. 12 mini zaten cok küçük ya da bütçe arttır başka seriye bak. 260112 dedi: S23 gibi F/P canavarı varken yüzüne bile bakılmaz. Genişletmek için tıkla... Disslike atanlar olmuş cidden S23 çok kaliteli ama tasarımı kötü...
ChangeDD dedi: Merhaba, telefon alacağım iPhone 12 mini almayı düşünüyorum. EasyCep sitesinde iPhone 12 mini buldum pili 100. Alınır mı? Yenilenmiş Apple iPhone 12 Mini 64 GB Siyah Cep Telefonu Yenilenmiş Apple ürünleri EasyCep'te! Yenilenmiş Apple iPhone 12 Mini 64 GB Siyah modellerini 12 taksitle almak için tıklayın. easycep.com Genişletmek için tıkla... Alınmaz sıfır 11 al daha iyi , ayrıca ikinci el 11 alabilirsin 7-12 bin arasi. 12 mini zaten cok küçük ya da bütçe arttır başka seriye bak. 260112 dedi: S23 gibi F/P canavarı varken yüzüne bile bakılmaz. Genişletmek için tıkla... Disslike atanlar olmuş cidden S23 çok kaliteli ama tasarımı kötü...
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 17 Ağustos 2023 #10 Acer Fedaisi dedi: Alınmaz sıfır 11 al daha iyi , ayrıca ikinci el 11 alabilirsin 7-12 bin arasi 12 mini zaten cok küçük ya da bütçe arttır başka seriye bak. Disslike atanlar olmuş cidden S23 çok kaliteli ama tasarımı kötü... Genişletmek için tıkla... Arkadaş Samsung almak istese Samsung konusu açardı konu hakkında daha tarafsız yorumlar yapmalısınız.
Acer Fedaisi dedi: Alınmaz sıfır 11 al daha iyi , ayrıca ikinci el 11 alabilirsin 7-12 bin arasi 12 mini zaten cok küçük ya da bütçe arttır başka seriye bak. Disslike atanlar olmuş cidden S23 çok kaliteli ama tasarımı kötü... Genişletmek için tıkla... Arkadaş Samsung almak istese Samsung konusu açardı konu hakkında daha tarafsız yorumlar yapmalısınız.