T Taha Demirel Kilopat Katılım 16 Nisan 2016 Mesajlar 473 Çözümler 2 15 Eylül 2022 #11 İşsizEnes dedi: Android de yok işte. Annemin telefonu bozulduğu için kendi telefonumu ona vermem gerekiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Whatsapp medyan çok dolu değilse götürür yine. Umarım telefonun performansı yerindedir.
İşsizEnes dedi: Android de yok işte. Annemin telefonu bozulduğu için kendi telefonumu ona vermem gerekiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Whatsapp medyan çok dolu değilse götürür yine. Umarım telefonun performansı yerindedir.
İşsizEnes Decapat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 495 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #12 Taha Demirel dedi: WhatsApp medyan çok dolu değilse götürür yine. Umarım telefonun performansı yerindedir. Genişletmek için tıkla... Kargoya verilmiş cihaz. Umarım cumartesi civarı elime geçer.
Taha Demirel dedi: WhatsApp medyan çok dolu değilse götürür yine. Umarım telefonun performansı yerindedir. Genişletmek için tıkla... Kargoya verilmiş cihaz. Umarım cumartesi civarı elime geçer.
Bedirates Kilopat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 485 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tekirdağ 30 Eylül 2022 #13 İşsizEnes dedi: Kargoya verilmiş cihaz. Umarım cumartesi civarı elime geçer. Genişletmek için tıkla... Cihazı teslim aldınız mı? Memnun musunuz? Ayrıca 16Gb kapasite yeterli mi?
İşsizEnes dedi: Kargoya verilmiş cihaz. Umarım cumartesi civarı elime geçer. Genişletmek için tıkla... Cihazı teslim aldınız mı? Memnun musunuz? Ayrıca 16Gb kapasite yeterli mi?
Bamard Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #14 iOS desteği kesildi bende iPhone 11 geçmeyi düşünüyorum. iOS desteği bitince 1 yıl sonra mağazadan her şeyin desteği gitgide düşüyor.
iOS desteği kesildi bende iPhone 11 geçmeyi düşünüyorum. iOS desteği bitince 1 yıl sonra mağazadan her şeyin desteği gitgide düşüyor.
Moon64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.119 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Journalist 30 Eylül 2022 #15 Bamard dedi: iOS desteği kesildi bende iPhone 11 geçmeyi düşünüyorum. iOS desteği bitince 1 yıl sonra mağazadan her şeyin desteği gitgide düşüyor. Genişletmek için tıkla... Easycep üzerinden düşünüyorsanız yarın gece 23.59'a kadar %10 sepette indirim uygulanıyor tavsiye ederim.
Bamard dedi: iOS desteği kesildi bende iPhone 11 geçmeyi düşünüyorum. iOS desteği bitince 1 yıl sonra mağazadan her şeyin desteği gitgide düşüyor. Genişletmek için tıkla... Easycep üzerinden düşünüyorsanız yarın gece 23.59'a kadar %10 sepette indirim uygulanıyor tavsiye ederim.