EasyCep iPhone 8 Plus'a 4300 TL fiyat biçti!

Yenilenmiş telefon alınmaz. Çoğu berbat 3. sınıf kalite ürünler barındırıyor.
Kesinlikle katılıyorum kimsenin EASY cep gibi yerlerden yenilenmiş cihaz almasını kesinlikle önermiyorum.

İphone takıntım var hocam S22 çok öven oldu da hocam işte İphone kalitedir bir de güvenlidir. Ben güvenliğe önem veririm.

S22 de Samsungun amiral serisidir hocam. Hatta özellikler bakımından İphone11 den daha da iyidir. Hayatım boyunca Samsung kullandım ve daha güvenlikten 1 kere sorun yaşamadım. Tercih meselesi bu sonuçta iki ayrı ve farklı marka. Ama farklı bir ülkeye uçakla gidip, Türkiye de satılandan daha ucuza iphone alıp üstüne üstlük Türkiye de kayıt ettirip, bir de yetmiyormuş gibi o arada 1 haftalık tatil yapılabiliyorsa o ürün/marka zaten benim gözümde 1-0 geridedir. Paraya yazık...

Keşke 12 mini gibi bir telefon alsaydınız büyük seviyorsanız da XS Max veya Gürcistan'dan alsaydınız ben 14'ü kayıt dahil aynı civarda aldım. Ama sıfır olacaksa kesinlikle S22 alırdım iPhone kullanıcısı olsam da S22'nin rakibi iPhone 12 olur 11 olmaz 5G olmaması ve LCD panel olması büyük eksi ama hayırlı olsun ileride kolay satarsınız I11'in alıcısı bitmez. Nedense Tr de fazla popüler belediye bile dağıtıyordu.

Samsung’a girdim dedim ya hocam orada ki adam güzel güzel anlattı.
Dedi ki Samsung 3’e ayrılır
Amiral gemisi S Serisi
Orta Segment A serisi
Başlangıç seviyesi M serisi
Böyle detaylı anlattı sıkıntı yoktu ama S22 mesela tasarımını beğenmedim
Fzlip diye bir model vardı mesela o çok hoşuma gitti

Dediğim gibi tercih meselesi. Sonuçta telefonu almışsınız ve kullanıyorsunuz hayırlı olsun. Almamış olsaydınız kesinlikle S22 için zorlardım sizi

Dediğim gibi tercih meselesi. Sonuçta telefonu almışsınız ve kullanıyorsunuz hayırlı olsun. Almamış olsaydınız kesinlikle S22 için zorlardım sizi
Almamış olsaydım 4 kişi S22 dediğine göre kesin bişey var bu cihazda der alırdım. Ayrıca bakalım 5 ay sonra S22 alırım bakarsınız sonuçta çalışanın her şeyi olur
2 telefonum olur.

Almamış olsaydım 4 kişi S22 dediğine göre kesin bişey var bu cihazda der alırdım. Ayrıca bakalım 5 ay sonra S22 alırım bakarsınız sonuçta çalışanın her şeyi olur
İnşallah hocam. Herkesin S22 demesinin sebebi İphone 11'e rakip olmamasındandır. 1413'ün rakibidir. İphone 11 f/p ürünüdür ve gözlemlediğim kadarıyla da güzeldir. Ama artık eskidi üzerine 3 model ve yeni teknolojili ürünler çıktı.

Son düzenleme:
S22 14 ün rakibi olmaz hocam en fazla 12/13 arasında olabilir. Ama diğerleri doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…