RouillesYT Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #1 Merhaba, ben iPhone 8 almak istiyorum fakat taksitli almak zorunda olduğum için EasyCep ve Getmobil arasında kaldım. Sizce hangisinden almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2025
Merhaba, ben iPhone 8 almak istiyorum fakat taksitli almak zorunda olduğum için EasyCep ve Getmobil arasında kaldım. Sizce hangisinden almalıyım?
Cıngıllıoğlu Kolonya Centipat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 1.037 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer Erzincan Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: İNTEL CORE İ7 2600 2. NESİL RAM: 8X8 16GB TWİNMOS DDR3 RAM HDD SSD: 1TB SEAGATE HARD DİSK / WD GREEN 240GB SATA SSD MONİTÖR: 60HZ SAMSUNG SNYCMASTER S19B150 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Eylül 2025 #2 Yenilenmiş telefon asla alınmaz. Sağlam derler anakartında sıkıntı çıkar falan.
POTATO mehmet Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 896 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #3 İkisini de boş verin yenilenmiş telefon alınmaz.
KimmichMentality Picopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #4 RouillesYT dedi: Merhaba, ben iPhone 8 almak istiyorum fakat taksitli almak zorunda olduğum için EasyCep ve Getmobil arasında kaldım. Sizce hangisinden almalıyım? Genişletmek için tıkla... Kanka alacaksan EasyCep veya Getmobil'in mağazasına gidip inceleyerek almanı tavsiye ederim ben EasyCep mağazasından aldım inceleyerek değişen bir parçası yoktu sadece bataryası kötüydü onu da garanti kapsamında değiştirdiler.
RouillesYT dedi: Merhaba, ben iPhone 8 almak istiyorum fakat taksitli almak zorunda olduğum için EasyCep ve Getmobil arasında kaldım. Sizce hangisinden almalıyım? Genişletmek için tıkla... Kanka alacaksan EasyCep veya Getmobil'in mağazasına gidip inceleyerek almanı tavsiye ederim ben EasyCep mağazasından aldım inceleyerek değişen bir parçası yoktu sadece bataryası kötüydü onu da garanti kapsamında değiştirdiler.