Easycep nasıl?

TahaBey7

Decapat
Yer
Semt-i Emekköy
Daha fazla  
Arkadaşlar, şu anda sıfır telefon alamam. Bu tarz yerlerin reklamlarını görüyorum birkaç gündür. Sizce bu siteye güvenebilir miyim? Daha önce alışveriş yapanlar deneyimlerini aktarabilirse sevinirim.

Arkadaşlar, şu anda sıfır telefon alamam. Bu tarz yerlerin reklamlarını görüyorum birkaç gündür. Sizce bu siteye güvenebilir miyim? Daha önce alışveriş yapanlar deneyimlerini aktarabilirse sevinirim.
Alışveriş yaptınız mı bu siteden?

Alışveriş yaptınız mı bu siteden?
Hepsiburada ile anlaşmalı bir site. Şikayetvar üzerinden şikayetleri de inceleyebilirsin:

Hocam daha önce alışveriş yapmadım ancak iyi site. Genellikle telefonları temiz oluyor. Alınabilir ama fiyatları bana biraz çok geliyor.

Bütçenizi söylerseniz öneri yapabilirim.

Hocam daha önce alışveriş yapmadım ancak iyi site. Genellikle telefonları temiz oluyor. Alınabilir ama fiyatları bana biraz çok geliyor.

Bütçenizi söylerseniz öneri yapabilirim.
Aldım telefon ya, çok oldu ben bu konuyu açalı...

Onu fark etmemişim özür dilerim. Hangi model aldınız? Memnun musunuz?
Xiaomi Redmi Note 8 Pro aldım. Ben bir tanıdıktan aldığım için daha ucuza geldi. Gayet de memnunum, kaç aydır kullanıyorum şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…