D Deniz PEHLİVAN Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #1 8 Mart'ta Galaxy Watch 4 classic siparişi verdim. Hala kargoya verilmemiş. Sizce normal mi? Siparişi iptal etmeme gerek var mı?
8 Mart'ta Galaxy Watch 4 classic siparişi verdim. Hala kargoya verilmemiş. Sizce normal mi? Siparişi iptal etmeme gerek var mı?
tahtakapı Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2.876 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2024 #2 Deniz PEHLİVAN dedi: 8 Mart'ta Galaxy Watch 4 classic siparişi verdim. Hala kargoya verilmemiş. Sizce normal mi? Siparişi iptal etmeme gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Büyük mağazalar geç kargoya veriyor dostum. Ben salı günü Boyner’den ayakkabı siparişi verdim şubede. Bir kaç güne gelir sabırlı olmak lazım.
Deniz PEHLİVAN dedi: 8 Mart'ta Galaxy Watch 4 classic siparişi verdim. Hala kargoya verilmemiş. Sizce normal mi? Siparişi iptal etmeme gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Büyük mağazalar geç kargoya veriyor dostum. Ben salı günü Boyner’den ayakkabı siparişi verdim şubede. Bir kaç güne gelir sabırlı olmak lazım.
Murat C Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 731 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RAM: 32 GB DDR5 CL 36 6000 MHz SSD: Samsung MZ-V9P1T0BW 990 PRO 1 TB Ekran kartı: GIGABYTE AERO 4080 16 GB Anakart: GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX V1.1 İşlemci: Intel Core i7-13700K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 10 Mart 2024 #3 Deniz PEHLİVAN dedi: 8 Mart'ta Galaxy Watch 4 classic siparişi verdim. Hala kargoya verilmemiş. Sizce normal mi? Siparişi iptal etmeme gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Cuma günü vermişsin dostum siparişi gün içinde yetişmediyse araya hafta sonu giriyor gayet normal beklemen p. Tesi günü değişiklik olmazsa durumda saat 18.00'a kadar şirketi arayıp bilgi alabilirsin.
Deniz PEHLİVAN dedi: 8 Mart'ta Galaxy Watch 4 classic siparişi verdim. Hala kargoya verilmemiş. Sizce normal mi? Siparişi iptal etmeme gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Cuma günü vermişsin dostum siparişi gün içinde yetişmediyse araya hafta sonu giriyor gayet normal beklemen p. Tesi günü değişiklik olmazsa durumda saat 18.00'a kadar şirketi arayıp bilgi alabilirsin.