EasyCep sitesinde iPhone 11 satmak sizce mantıklı mı?

Fimbulwinter0

Decapat
Daha fazla  
EasyCep sitesinde iPhone 11 satmayı düşünüyorum ve sitede yazana göre 19bin TL'ye satabiliyorum nakit olarak. Bunu satıp 15bin TL civarında bir Android telefon almayı düşünüyorum. Daha önce hiç iOS işletim sistemli bir cihaz kullanamdım ve çok hoşuma da gitmiyor arayüzü. Değişimi de çok sevmiyorum Android üzerinden gitmek istiyorum. EasyCep sitesi güvenli midir daha önce satış yapan oldu mu?

EasyCep güvenilir ama hizmet kalitesini pek beğenmiyorum. Açıkçası ikinci el sitesinden satmak daha mantıklı ve kârlı olabilir.

EasyCep güvenilir ama hizmet kalitesini pek beğenmiyorum. Açıkçası ikinci el sitesinden satmak daha mantıklı ve kârlı olabilir.

19bin gibi bir fiyatın yanına dahi yaklaşamıyorum ikinci el sitelerinde bilmiyorum. EasyCep parayı vermeme gibi bir şey yapmıyorsa en mantıklı çözüm bu gibi duruyor sanırım.

19bin gibi bir fiyatın yanına dahi yaklaşamıyorum ikinci el sitelerinde bilmiyorum. EasyCep parayı vermeme gibi bir şey yapmıyorsa en mantıklı çözüm bu gibi duruyor sanırım.
Piyasasını pek bilmiyorum ama EasyCep her zaman ederinden aşağı fiyat veriyor. Tabii size kalmış oraya satmak ya da satmamak. Parayı vermeme gibi bir durum olmayacaktır, ücret gönderilir.

Sarı sitede satmak daha mantıklı bence.Easycep telefonun ederini vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…