Easycep telefonları baya baya ölü fiyattan alıp piyasanın çok üstünde satan bir firma. Böylelerine para kazandırmayın derim. Kendin sahibinden de veya 2.el telefonculara satabilirsin.
Easycep telefonları baya baya ölü fiyattan alıp piyasanın çok üstünde satan bir firma. Böylelerine para kazandırmayın derim. Kendin sahibinden de veya 2.el telefonculara satabilirsin.
2. elde işim hiç rast gitmiyor, muhatap bile olunmayacak tiplerle muhatap olmak zorunda kalıyorum. O yüzden ölü fiyatına bile olsa kurumsal bir yere satmak istiyorum artık.
2. elde işim hiç rast gitmiyor, muhatap bile olunmayacak tiplerle muhatap olmak zorunda kalıyorum. O yüzden ölü fiyatına bile olsa kurumsal bir yere satmak istiyorum artık.
4 e satmak varken neden 2 ye veriyorsunuz ki hocam. Her inişin bir cikisi vardır elbet. Belki easy cep daha da canınızı sıkacak. Kafanızı bozan adama engeli basın gitsin.
4 e satmak varken neden 2 ye veriyorsunuz ki hocam. Her inişin bir cikisi vardır elbet. Belki easy cep daha da canınızı sıkacak. Kafanızı bozan adama engeli basın gitsin.
Diyelim telefonda bir kusur çıktı ve satıcıda belirtmedi. Ne olacak?
Alacağın ürüne bakarsın. Ona göre alırsın dost eyvallah ama satıcı o anda bakamayacagin ilerleyen zamanlarda fark edebileceğin bir sorunu söylemedi. 3 ay çalışıp 18 k ya iPhone 12 alıp of ya teknoloji şans işi yapcak bişey yok diye sallayıp gidecek misin?
Haklısınız hocam da örneğin geçenlerde aracın çıkma lastiklerini satışa koydum. Boş beleş tipler yüzünden valla lanet ettim, en son geri dönüşüme yolladım. Daha önce de genelde böyle tipler beni buldu.