EasyCep telefon satışında sözleşme imzalatıyor mu?

Cihaz iPhone 8 64GB, sonbahar gibi satma planım var.

Haklısınız hocam da örneğin geçenlerde aracın çıkma lastiklerini satışa koydum. Boş beleş tipler yüzünden valla lanet ettim, en son geri dönüşüme yolladım. Daha önce de genelde böyle tipler beni buldu.
Hocam ben bu zamana kadar 30-40 satış yaptım belki daha fazladır da o ürünlerin her birine 3-4 mesaj gelse kaç kişiyle muhattap olduğumu siz düşünün ben fiyatımı veriyorum çok fazla falan diyor yapacak bir şey yok diyorum sonra kapatıyorlar canımı falan da sıkmıyorum bir tık sabır lazım.

Hocam ben bu zamana kadar 30-40 satış yaptım belki daha fazladır da o ürünlerin her birine 3-4 mesaj gelse kaç kişiyle muhattap olduğumu siz düşünün ben fiyatımı veriyorum çok fazla falan diyor yapacak bir şey yok diyorum sonra kapatıyorlar canımı falan da sıkmıyorum bir tık sabır lazım.
Evet hocam, bende sıkıntı yüz yüze görüştükten sonra çıkıyor. Çalışan adamız bir de saat belirliyoruz gelmiyorlar falan. Ya da telefonda 900 TL'ye anlaştığımız şeye bir iki bahane bulup 500 TL teklif ediyorlar, ben de sinirleniyorum. En son diyorum ki 3 kuruşa muhtaç mıyım, lanet olsun kalsın diyorum. Kör talihim :D

O zamana kadar ölmez sağ kalırsak görüşürüz inşallah hocam :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı