neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 16 Ocak 2023 #11 MriSyrlex dedi: 60 TL mi Genişletmek için tıkla... Evet.
MriSyrlex Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 637 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer C:/Adana İmparatorluğu. 16 Ocak 2023 #12 Gençler benim telefon yalnız 8 Pro olmasına rağmen 8 GB RAM'i var gözüküyor halla halla anlamadım 8 Pro'nun her herde 6 GB RAM'i var gözüküyor. ya
Gençler benim telefon yalnız 8 Pro olmasına rağmen 8 GB RAM'i var gözüküyor halla halla anlamadım 8 Pro'nun her herde 6 GB RAM'i var gözüküyor. ya
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #13 Sat o zaman abi, durman kabaat.
MriSyrlex Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 637 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer C:/Adana İmparatorluğu. 16 Ocak 2023 #14 arandur dedi: Sat o zaman abi, durman kabaat. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim 6 GB RAM ile 8 GB RAM arasında fiyat farkı yok mu?
arandur dedi: Sat o zaman abi, durman kabaat. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim 6 GB RAM ile 8 GB RAM arasında fiyat farkı yok mu?
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #15 MriSyrlex dedi: Gençler benim telefon yalnız 8 Pro olmasına rağmen 8 GB RAM'i var gözüküyor halla halla anlamadım 8 Pro'nun her herde 6 GB RAM'i var gözüküyor. YaEki Görüntüle 1635064 Genişletmek için tıkla... İki versiyonu var hocam. Cep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2025 - n11 Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın! www.n11.com Burada 8 GB satılıyor.
MriSyrlex dedi: Gençler benim telefon yalnız 8 Pro olmasına rağmen 8 GB RAM'i var gözüküyor halla halla anlamadım 8 Pro'nun her herde 6 GB RAM'i var gözüküyor. YaEki Görüntüle 1635064 Genişletmek için tıkla... İki versiyonu var hocam. Cep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2025 - n11 Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın! www.n11.com Burada 8 GB satılıyor.
MriSyrlex Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 637 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer C:/Adana İmparatorluğu. 16 Ocak 2023 #16 Yigithan Yildirim dedi: İki versiyonu var hocam. Cep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2025 - n11 Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın! www.n11.com Burada 8 GB satılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam işte 8 GB RAM'li versuyonu 3K'ya verilir mi?
Yigithan Yildirim dedi: İki versiyonu var hocam. Cep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2025 - n11 Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın! www.n11.com Burada 8 GB satılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam işte 8 GB RAM'li versuyonu 3K'ya verilir mi?
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #17 MriSyrlex dedi: Hocam işte 8 GB RAM'li versuyonu 3K'ya verilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam note 8 olarak görmüşüm ben. Pro modeli çok daha pahalı. O fiyata bence verilmez.
MriSyrlex dedi: Hocam işte 8 GB RAM'li versuyonu 3K'ya verilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam note 8 olarak görmüşüm ben. Pro modeli çok daha pahalı. O fiyata bence verilmez.
MriSyrlex Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 637 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer C:/Adana İmparatorluğu. 16 Ocak 2023 #18 Yigithan Yildirim dedi: İki versiyonu var hocam. Cep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2025 - n11 Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın! www.n11.com Burada 8 GB satılıyor. Genişletmek için tıkla... Bu linkteki telefonun aynısı şu an elimde işte 3K'ya satılır mı? Yigithan Yildirim dedi: Hocam note 8 olarak görmüşüm ben. Pro modeli çok daha pahalı. O fiyata bence verilmez. Genişletmek için tıkla... sizce ne kadara gider hocam
Yigithan Yildirim dedi: İki versiyonu var hocam. Cep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2025 - n11 Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın! www.n11.com Burada 8 GB satılıyor. Genişletmek için tıkla... Bu linkteki telefonun aynısı şu an elimde işte 3K'ya satılır mı? Yigithan Yildirim dedi: Hocam note 8 olarak görmüşüm ben. Pro modeli çok daha pahalı. O fiyata bence verilmez. Genişletmek için tıkla... sizce ne kadara gider hocam
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #19 MriSyrlex dedi: Bu linkteki telefonun aynısı şu an elimde işte 3K'ya satılır mı? Sizce ne kadara gider hocam Genişletmek için tıkla... 4-4.5 K bence.
MriSyrlex dedi: Bu linkteki telefonun aynısı şu an elimde işte 3K'ya satılır mı? Sizce ne kadara gider hocam Genişletmek için tıkla... 4-4.5 K bence.
MriSyrlex Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 637 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer C:/Adana İmparatorluğu. 16 Ocak 2023 #20 Yigithan Yildirim dedi: 4-4.5 k bence. Genişletmek için tıkla... Peki satılabilinecek yer var mı sizin önerdiğiniz?
Yigithan Yildirim dedi: 4-4.5 k bence. Genişletmek için tıkla... Peki satılabilinecek yer var mı sizin önerdiğiniz?