egesaeva Femtopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #1 Merhaba, EasyCep üzerinden 2. el iPhone X günümüzde alınır mı? Yoksa güvenilir olabilecek satıcılardan test ederek elden almak daha mı mantıklıdır?
Merhaba, EasyCep üzerinden 2. el iPhone X günümüzde alınır mı? Yoksa güvenilir olabilecek satıcılardan test ederek elden almak daha mı mantıklıdır?
MaviEkran126 Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 1.449 Çözümler 3 Yer Kırklareli Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium T3400 2.16 Ghz. NVIDIA GeForce 9300M GS Windows 10 2016 LTSB. Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #2 egesaeva dedi: Merhaba, EasyCep üzerinden 2. el iPhone X günümüzde alınır mı? Yoksa güvenilir olabilecek satıcılardan test ederek elden almak daha mı mantıklıdır? Genişletmek için tıkla... iPhone X kronik sorunlu bir cihaz. XS Max'ya da XR öneririm.
egesaeva dedi: Merhaba, EasyCep üzerinden 2. el iPhone X günümüzde alınır mı? Yoksa güvenilir olabilecek satıcılardan test ederek elden almak daha mı mantıklıdır? Genişletmek için tıkla... iPhone X kronik sorunlu bir cihaz. XS Max'ya da XR öneririm.
egesaeva Femtopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #3 MaviEkran126 dedi: iPhone X kronik sorunlu bir cihaz. XS Max'ya da XR öneririm. Genişletmek için tıkla... Çevremde çok kullanan var uzun süreli olarak, bir sorun yaşadıklarını duymadım elimdeki bütçe tam olarak X almaya uygun olduğu için onu düşünüyorum.
MaviEkran126 dedi: iPhone X kronik sorunlu bir cihaz. XS Max'ya da XR öneririm. Genişletmek için tıkla... Çevremde çok kullanan var uzun süreli olarak, bir sorun yaşadıklarını duymadım elimdeki bütçe tam olarak X almaya uygun olduğu için onu düşünüyorum.
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.149 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Nisan 2023 #4 Yenilenmiş telefon bence alınmaz. Gereksiz bir piyasa.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 16 Nisan 2023 #5 Yenilenmiş iPhone çok güvenilir değil.
O Ounch Picopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 398 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #6 Yenilenmiş cihazlara kesinlikle bulaşmanı tavsiye etmem bizim ülkemizde o yenilenmiş cihaz mantığını farklı yönlere çekiyorlar en kalitesiz parçayı takıp 100 200 lira daha kar edicem diye yenilenmiş adı altında iteleme yapıyorlar..
Yenilenmiş cihazlara kesinlikle bulaşmanı tavsiye etmem bizim ülkemizde o yenilenmiş cihaz mantığını farklı yönlere çekiyorlar en kalitesiz parçayı takıp 100 200 lira daha kar edicem diye yenilenmiş adı altında iteleme yapıyorlar..
omer_hatay Kilopat Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 279 Makaleler 1 16 Nisan 2023 #7 Yenilenmiş olmasa bile almanızı önermem. iPhone X artık yaşlı bir telefon ve maalesef iOS 17 güncellemesini almayacak.
Yenilenmiş olmasa bile almanızı önermem. iPhone X artık yaşlı bir telefon ve maalesef iOS 17 güncellemesini almayacak.