Easycep üzerinden yenilenmiş telefon alınır mı?

Ayrıca hocam o 2 şeyi bulabilirseniz atar mısınız merak ettim de forumları.

iPhone X bakmanızı pek önermiyorum o cihaz zaten kronik bir de ikinci eli iyice bomba olur. Eğer ikinci el alacaksanız çok titiz bir satıcıyı tercih edin.

Babamın kuzeni X kullanıyor çıktığından beri 0 almıştı memnun kendisi telefondan geçen gün sordum gördüm yolda.

Babamın kuzeni X kullanıyor çıktığından beri 0 almıştı memnun kendisi telefondan geçen gün sordum gördüm yolda.

X ben de kullanıyorum hala 2018'den beri kendi cihazım bir tane sorun ve değişen parça yok ama bu sorun yaşamayanlar olmadığı anlamına gelmiyor. Face ID arızası çok oluyordu sanırım.

Sağ olun hocam inceleyim bir.

Sağ olun hocam inceleyim bir.

Yazıcaktımda yazmayı unuttum X almış arkadaş XR veya 8 Plus alırsam bir sorun yaşar mıyım insan merak ediyor.

Son düzenleme:

Yenilenmiş cihaz alınmaz.

Peki arkadaşlar telefonu aldım diyelim bir batarya alsak sağlam sonra onu telefoncuya taktırsak olur mu?

Peki arkadaşlar telefonu aldım diyelim bir batarya alsak sağlam sonra onu telefoncuya taktırsak olur mu?
Burada yenilenen parçaların ne olduğu önemli hocam. Sadece bataryası değişmiş cihaz ise sorun olmaz taktırılır.

Burada yenilenen parçaların ne olduğu önemli hocam. Sadece bataryası değişmiş cihaz ise sorun olmaz taktırılır.

Ekran değiştirmek ve batarya değiştirmek tahmini kaç tutar hocam bilginiz var mı acaba?

Ekran değiştirmek ve batarya değiştirmek tahmini kaç tutar hocam bilginiz var mı acaba?
Batarya gene günümüze göre makul düzeyde tutar net bir şey diyemem fakat ekranlar minimum kaliteliler 1800-2000 TL bandında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…