EasyCep ve Getmobil'den telefon alınır mı?

xzed

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Pavilion Gaming Laptop 15-dk1xxx
EasyCep ve Getmobil'den telefon alınır mı? Kutulu mu geliyor ve gerçekten yenilenmiş 0 gibi mi gözükücek? Her şeyi mükemmel seçersek kablo da gelecek mi? iPhone 14 Pro'yu nerede bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
EasyCep, yenilenmiş cihazlar satıyor olması lazım. Yenilenmiş cihaz tavsiye etmem. Ne olduğu belli olmayan parçalardan, yenileme işlemi yapılıyor.

Eksileri: Tam olarak ne işlem uygulandığı belirtilmiyor,
Fiyatlar çok pahalı(neredeyse 0 fiyatı)

Artıları:
Garanti sunuyorlar (2.el kategorisinde garanti aramak gibi bir şey)
En buyuk artisi zaten taksit imkani.

Kişisel önerim sağlam birinden KFG'li temiz 2.el cihaz almaniz olur.

Hangi siteler hocam iPhone 14 Pro.

KFG ne demek bir de nelere dikkat etmeliyim.

Genel olarak diyorum (tum yenilenmis telefon satan markalari test etmedim)
S22 Ultra aldım Teknosa'dan (satıcı Teknosa değil) (yenilenmiş) memnun kalmadım iade ettim.

KFG
Kutu.
Fatura.
Garanti.

Pil sağlığı parçaların orijinal olup olmadığı ( ayarlarda uyarı veriyor)
Hatta bana kalırsa F/P Pro gibi bir yerde eksper yapıp almanız.

Genel olarak diyorum (tum yenilenmis telefon satan markalari test etmedim)
S22 Ultra aldım Teknosa'dan (satıcı Teknosa değil) (yenilenmiş) memnun kalmadım iade ettim.

Sarı site gibi sitelerden alırken nelere dikkat etmeliyim hocam.

Hocam adamdan alırken faturanın kendi üstüne olduğuna bakın, telefonun detayli resimlerini isteyin, değişen parça uyarısına bakın (SS olarak değil telefon görünür şekilde resim isteyin ) ve mutlaka Param Güvende kullanın (sanal satışta çok bir şeye bakamazsınız)
Ekstra: Kutu açılımını video çekerek yapın.

Yenilioya bakman daha doğru olur Gürgençler şirketinin firması ve Gürgençler Apple premium partner olduğu için parça değişimleri daha adil ve doğru olur ayriyetten her firmada geçerli 14 gün boyunca istediğin gibi iade edebilirsin. Beğenmezsen iade edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…