EasyCep veya Getmobil'e telefon satılır mı?

LordMaxi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, S24 Ultra 256 GB yurt dışı telefonum var ekranda 2 ufak çizik var belli olmuyor, telefonumu satmak istiyorum ancak Dolap gibi yerlere ilan açsam çok uzun sürer, telefonculara götürsem çok ölü fiyattan alacaklar o yüzden Getmobil ve EasyCep firmalarını gördüm. Bu firmalar direkt olarak telefonu onlara kargolatıp ücreti yatırıyorlarmış galiba ancak ne kadar güvenilir olduğundan emin olamadım. Daha önce bu yol ile satış yapmış birisi var mı?

Onlar da telefonculardan farksız. Benim S20 FE 128 GB cihazıma geçen ay 500 TL önermişlerdi Sizin telefonunuz YD olduğu için direkt 5 para etmez skalasına girer onlar için.

En iyisi ilan açıp kısa bir süre beklemek ve piyasasının bir tık altında fiyata vermek.

Hocam vallahi gayet makul bir teklif veriyorlar aslında telefoncu 15bine alırım dedi daha bugün.

Ancak easycep güvenilir mi onu bilmiyorum tam bir cevap öğrendiğim anda vereceğim vallahi

Dosya Ekleri

• 1758565910947.png
    32 KB · Görüntüleme: 0
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…