EasyCep vs HB bilişim

MerTTF

Hectopat
Halihazırda ki yurt dışı iPhone cihazım e simi de bittiği için mecburen 2. bir telefon alacağım 2 aylığına. Öncelikle 2. el alamıyorum çünkü babama aldıracağım için mecburen kredi kartına taksitli olmak zorunda. 6S 16 GB almayı düşünüyorum, telefon sadece gün boyu açık kalacak cebimde duracak internet paylaşacak, başka bir işlevi yok. Wi-Fi araması ile gelen arama olursa 2 telefona da gelecek bu yüzden iPhone bir cihaz almak zorundayım. 16 GB almamın sebebi telefona hiçbir şey yüklemeyecek olmam ve ekonomiden ne kadar kısarsam o kadar iyi çünkü 2 ay sonra telefon 8-10 ay boyunca yatacak.

Şimdi gelelim seçime,
  1. Söylenilene göre; EasyCep'in iade sorunu var, para geri gönderme sorunu var. Bir de ön ekran camları kalitesiz ama ekranı bataryası vs kaliteli olduğu söyleniyor, şarj aleti pil sağlığına zarar vermiyor ancak telefonun ön camı kolay hasar alıyor.
  2. Söylenilene göre; HB bilişimin taktığı parçalar kalitesiz, pil sağlığı çok hızlı düşüyor, gönderdikleri aksesuar kalitesi berbat, ön camın kolay kırılması hakkında şikayet yaşayanla karşılaşmadım.
  3. Aralarında fiyat farkı var. EasyCep'te kozmetiği en kötü 32 GB 6S 2469₺ iken HB bilişim de en iyi kozmetikli 32 GB 6S 2399TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…