DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 3 Ocak 2024 #1 EasyCep'de 3400'e mükemmel ayarda Watch 5 satılıyor. Sizce bu alınır mı? Problem çıkartır mı? EasyCep'te iPhone almak isteyenlere şiddetle önerilmiyordu. Oradan yola çıkarak bunlardada sorun çıkma olasılığı nedir?
EasyCep'de 3400'e mükemmel ayarda Watch 5 satılıyor. Sizce bu alınır mı? Problem çıkartır mı? EasyCep'te iPhone almak isteyenlere şiddetle önerilmiyordu. Oradan yola çıkarak bunlardada sorun çıkma olasılığı nedir?
DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 3 Ocak 2024 #2 Huawei kullandım 3 yıl. Çok daha iyi kesinlikle Samsung. O yüzden şikayetim yok diyebilirim. Benim sorum EasyCep'le alaklı idi.
Huawei kullandım 3 yıl. Çok daha iyi kesinlikle Samsung. O yüzden şikayetim yok diyebilirim. Benim sorum EasyCep'le alaklı idi.
5 508280 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.907 Çözümler 7 3 Ocak 2024 #3 DeadsCrazy dedi: Huawei kullandım 3 yıl. Çok daha iyi kesinlikle Samsung. O yüzden şikayetim yok diyebilirim. Benim sorum EasyCep'le alaklı idi. Genişletmek için tıkla... Yenilenmiş önerilmiyor hocam. Temiz 2.el bakın hocam.
DeadsCrazy dedi: Huawei kullandım 3 yıl. Çok daha iyi kesinlikle Samsung. O yüzden şikayetim yok diyebilirim. Benim sorum EasyCep'le alaklı idi. Genişletmek için tıkla... Yenilenmiş önerilmiyor hocam. Temiz 2.el bakın hocam.