Bütçe
4600
Daha fazla  
Benim aktif kullandığım emektar S5 Mini var S9 veya S9 Plus almayı düşünüyorum, 4200-4600 bandındalar. Yenilenmiş tercih etme sebebim en azından neyin ne olduğunu görmek istemem neyin değiştiğini mağazada almadan önce söylerler en azından. Bütçem maksimum 4600 yenilenmiş ne alternatif var S9'dan şüphem yok amiral gemisi zaten başka ne seçenek var? S8 Plus'e hala iş yapar mı mesela? O da 3800 kafam karışık açıkçası ne alınır bu paraya?

Benim aktif kullandığım emektar S5 Mini var S9 veya S9 Plus almayı düşünüyorum, 4200-4600 bandındalar. Yenilenmiş tercih etme sebebim en azından neyin ne olduğunu görmek istemem neyin değiştiğini mağazada almadan önce söylerler en azından. Bütçem maksimum 4600 yenilenmiş ne alternatif var S9'dan şüphem yok amiral gemisi zaten başka ne seçenek var? S8 Plus'e hala iş yapar mı mesela? O da 3800 kafam karışık açıkçası ne alınır bu paraya?
OUTLET kozmetiğinden, memnun çıkmazsın.

Şu an elimde S9 Plus kozmetik var, memnun sayılırım.

s9'u tavsiye etmem. s10 öncesi exynos işlemciler oldukça kötü ve özellikle s8/s9 serilerinde kronik amoled yanığı mevcut. ayrıca 4600tl'ye s10 bulursun. sarı siteye bak. güven konusuna gelirsek satıcıdan detaylı video istersin ve alırken de kontrol edersin. easycep'teki telefonlar genellikle düşük kalite yan sanayi bir ekranla değişmiş oluyor.

S9'u tavsiye etmem. S10 öncesi Exynos işlemciler oldukça kötü ve özellikle s8/s9 serilerinde kronik AMOLED yanığı mevcut. Ayrıca 4600TL'ye S10 bulursun. Sarı siteye bak. Güven konusuna gelirsek satıcıdan detaylı video istersin ve alırken de kontrol edersin. EasyCep'teki telefonlar genellikle düşük kalite yan sanayi bir ekranla değ.

Hocam asıl sorun ailem zor bela ikna ettim almak için hazır burada easy cep açılmışken alıp çıkmam lazım direk telefonu, şimdi bir problem daha var esaycepte sadece S9 Plus'e outlet kaldı bir de 7 8 tane S8 Plus'e mükemmel var hangisini alsam mantıklı olur.

Hocam asıl sorun ailem zor bela ikna ettim almak için hazır burada easy cep açılmışken alıp çıkmam lazım direk telefonu, şimdi bir problem daha var esaycepte sadece S9 Plus'e outlet kaldı bir de 7 8 tane S8 Plus'e mükemmel var hangisini alsam mantıklı olur.
ikisini de alma. rahatlıkla al diyebileceğim bir seçenek yok. outlet derken açarsan iyi olur. ne gibi kusurları olduğunu söylersen daha net bir şey söylerim. daha iyi bir telefon alabiliyorken sonrasında beni üzecek bir telefon almazdım. yeni telefonunu da uzun süre kullanacaksın diye tahmin ediyorum. bu durumda alabileceğinin en iyisi almalısın. en azından ben öyle yapıyorum. aciliyeti yoksa yazın çalışıp daha iyisini almayı denebilirsin. epeyden başka seçeneğin yoksa xiaomi redmi 9 pro al. s8'den daha iyi telefon fakat daha ağır ve malzeme kalitesi daha kötü. hafif olsun ve ekranı(yan sanayi ekran takılmadıysa) daha iyi olsun dersen redmi note 10s'e(fiyatı 5k) de bakabilirsin.

İkisini de alma. Rahatlıkla al diyebileceğim bir seçenek yok. Outlet derken açarsan iyi olur. Ne gibi kusurları olduğunu söylersen daha net bir şey söylerim. Daha iyi bir telefon alabiliyorken sonrasında beni üzecek bir telefon almazdım. Yeni telefonunu da uzun süre kullanacaksın diye tahmin ediyorum. Bu durumda alabileceğinin en iyisi almalısın. En azından ben öyle yapıyorum. Aciliyeti yoksa yazın çalışıp daha iyisini almayı denebilirsin. Epeyden başka seçeneğin yoksa Xiaomi Redmi 9 Pro al. S8'den daha iyi telefon fakat daha ağır ve malzeme kalitesi daha kötü. Hafif olsun ve ekranı(yan sanayi ekran takılmadıysa) daha iyi olsun dersen Redmi Note 10s'e(fiyatı 5k) de bakabilirsin.

Hocam Tanıdığım tüm xionomi kullananlar telefonu satma derdinde ondan xionomi dışında bir şey bakıyorum ben en iyisi S9 S9 Plus'e ve Samsung Note 8'in esaycepte mükemmel çokiyi iyi kategorilerinde gelmesini bekleyeyim hafta sonuna kade gelmezse mecburen s8Plus'e alacağım tavsiyelerin için çok sağ ol

Hocam Tanıdığım tüm xionomi kullananlar telefonu satma derdinde ondan xionomi dışında bir şey bakıyorum ben en iyisi S9 S9 Plus'e ve Samsung Note 8'in esaycepte mükemmel çokiyi iyi kategorilerinde gelmesini bekleyeyim hafta sonuna kade gelmezse mecburen s8Plus'e alacağım tavsiyelerin için çok sağ ol
xiaomi redmi note pro, mi ve poco f serileri dışındaki modeller alınmaz. muhtemelen tanıdıkların 4gb ramli bir telefon kullanıyor. s8 kesinlikle alma. telefonun uzun bir ömrü yok ve bir takım sorunları var geçiş modeli olduğu için. günümüzde iphone 7(bunu da alma) bile s8'ten daha iyi çalışıyor. sd modeli olsaydı farklı şeyler konuşurduk ama 2019 öncesi exynos'a bulaşma. şu anki durumun göz önüne alındığında en iyi seçenek note 9 pro. dediğim gibi yazın çalışıp daha iyi bir telefon da alabilirsin. son karar senin tabii. şimdiden hayırlı olsun.

Xiaomi Redmi Note Pro, mi ve POCO F serileri dışındaki modeller alınmaz. Muhtemelen tanıdıkların 4 GB RAM'li bir telefon kullanıyor. S8 kesinlikle alma. Telefonun uzun bir ömrü yok ve bir takım sorunları var geçiş modeli olduğu için. Günümüzde iPhone 7(bunu da alma) bile S8'ten daha iyi çalışıyor. SD modeli olsaydı farklı şeyler konuşurduk ama 2019 öncesi Exynos'a bulaşma. Şu anki durumun göz önüne alındığında en iyi seçenek Note 9 Pro. Dediğim gibi yazın çalışıp daha iyi bir telefon da alabilirsin. Son karar senin tabii. Şimdiden hayırlı olsun.

Hocam ne yaptıysam yenilenmiş telefona ikna edemedim bizimkileri amcamın bir arkadaşı telefon getiriyor ondan alacağız (Irak'tan ) Redmi Note 11s verirdim ama kalmadı diyordu en son, galiba Note 11 serisi bir telefon alacağım hanki modeli alsam daha mantıklı iyi olur nadir oyun oynuyorum yoğunlukla sosyal medya Google WhatsApp falan kullanıyorum ne önerirsiniz?

Hocam ne yaptıysam yenilenmiş telefona ikna edemedim bizimkileri amcamın bir arkadaşı telefon getiriyor ondan alacağız (Irak'tan ) Redmi Note 11s verirdim ama kalmadı diyordu en son, galiba Note 11 serisi bir telefon alacağım hanki modeli alsam daha mantıklı iyi olur nadir oyun oynuyorum yoğunlukla sosyal medya Google WhatsApp falan kullanıyorum ne önerirsiniz?
iyi olmuş, ailen seni o garabet siteden kurtarmış:) yalnız ıraktan geliyorsa kaçak cihaz olabilir. imei durumlarını araştır. son model cihazlara her telefoncu imei atamıyor. redmi note 11s ya da pro al. tavsiyem 8gb ramli versiyonları.

İyi olmuş, ailen seni o garabet siteden kurtarmış:) yalnız Irak'tan geliyorsa kaçak cihaz olabilir. IMEI durumlarını araştır. Son model cihazlara her telefoncu IMEI atamıyor. Redmi Note 11s ya da Pro al. Tavsiyem 8 GB RAM'li versiyonları.

Hocam kaçak yazınca ihlalden mesajı silerler diye yazamadım IMEI'yi hallederim nasıl olsa burası Diyarbakır her yer telefoncu kaynıyor hocam ben Redmi Note 10-11 Pro 8gb serisi bir telefon yakalıyıp alacağım tavsiyelerin için çok teşekkürler =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı