EasyCep'den telefon alınır mı?

Merhaba, EasyCep'den yenilenmiş iPhone 6 modelini almak istiyorum. Bir sıkıntı yaratır mı? Kullanacağım uygulamalar Instagram gibi sosyal medya uygulamaları. Ek olarak basit oyunlar: Coc, TFT gibi. Donma, ısınma gibi sorunlar oluşur mu? Alan arkadaşlar benimle tecrübelerini paylaşırsa çok memnun olurum.

Öncelikle bütçeni bilmiyorum ama 6 alınmaz bence en azından 6s veya plus al. Dediğiniz site yenilenmiş telefon satıyordu diye hatırlıyorum. Sahibinden gibi sitelerden temiz 2. el almak daha mantıklı bence.

EasyCep'ten alınır mı bilmiyorum ama iPhone 6 alınmaz, birçok uygulama desteğini kesti ve o kadar da hızlı çalışmayacağından emin olabilirsin.

iPhone 6 devri bitti hocam tabii EasyCep güvenilirdir alabilirsiniz. 2.el sarı sitede bazı mağazalarda 6S bulunuyor o paraya, alacaksanız 6S bütçenizdeki en mantıklı seçim olur. Ben de 4ay önce telefon alacaktım eski telefonum iPhone 6sti ve bazen donuyordu, satıp üstüne biraz ekleyip Samsung A70 almıştım. Size de tavsiyem para biriktirmeye devam edin.

Benim bir arkadaşım aldı, Samsung Galaxy Note 8 aldı gayet memnun şuan.

Easycep değil de hb bilişimden aralık ayında yılbaşı indirimiyle 1.800 liraya 32 GB Iphone 6s aldım. Hala kullanıyorum ama benim telefon kullanımım çok hafif. Twitter Instagram Wp vs. Bir sorun çıkmadı ama küçük de olsa sorun yaşamak çok olası onu göz önünde bulundurursun.

Ekranın ve pilin hatta tuşun orjinal gelmeyeceğini biliyorsundur. Fakat kasa olarak gıcır gıcır bir telefon geliyor. Zaten baktın bir sorun var direkt iade şansın da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…