frknssn192b Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #1 Akıllı saate çok para vermek istemiyorum, bende yenilenmiş akıllı saat alsam diye düşündüm. Sizce almak mantıklı mı?
Akıllı saate çok para vermek istemiyorum, bende yenilenmiş akıllı saat alsam diye düşündüm. Sizce almak mantıklı mı?
3 358319 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 665 Çözümler 1 17 Şubat 2024 #2 Hocam ben telefon aldım uzun süredir sıkıntısız kullanıyorum ama şans meselesi.
Burak.Dde Yoctopat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #3 frknssn192b dedi: Akıllı saate çok para vermek istemiyorum, bende yenilenmiş akıllı saat alsam diye düşündüm. Sizce almak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz
frknssn192b dedi: Akıllı saate çok para vermek istemiyorum, bende yenilenmiş akıllı saat alsam diye düşündüm. Sizce almak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz
M matmakif Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 40 Yer Kayseri 17 Şubat 2024 #4 frknssn192b dedi: Akıllı saate çok para vermek istemiyorum, bende yenilenmiş akıllı saat alsam diye düşündüm. Sizce almak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Akıllı saatin neresini yeniliyorlar da ikinci elden daha pahalıya satıyorlar acaba? Bence mantıklı değil, ikinci el sitelerine yönelmeniz daha iyi.
frknssn192b dedi: Akıllı saate çok para vermek istemiyorum, bende yenilenmiş akıllı saat alsam diye düşündüm. Sizce almak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Akıllı saatin neresini yeniliyorlar da ikinci elden daha pahalıya satıyorlar acaba? Bence mantıklı değil, ikinci el sitelerine yönelmeniz daha iyi.