Y yasinsuer Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 666 10 Haziran 2021 #1 Telefon almayı düşünüyorum EasyCep'ten. Sizce mantıklı mı? Alan var mı telefon oradan?
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.938 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 10 Haziran 2021 #2 Nedense sitelerine girip kurcaladığımda orijinal parça kullandıklarına dair bir şey görmedim. Alan biri varsa yazsa iyi olur.
Nedense sitelerine girip kurcaladığımda orijinal parça kullandıklarına dair bir şey görmedim. Alan biri varsa yazsa iyi olur.
Mikail Ebrinç Kilopat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 739 Çözümler 3 Yer İstanbul/Esenyurt Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 4600H - GTX 1650 - 16GB Ram PS5 Slim Galaxy S24 256GB Cobalt Violet Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #3 yasinsuer dedi: Telefon almayı düşünüyorum EasyCep'ten. Sizce mantıklı mı? Alan var mı telefon oradan? Genişletmek için tıkla... İzlediğim videolardan bence alınabilir oradan telefon ama yenilenmiş olduğu için kalitesi sıfır cihaz gibi olmayabilir.
yasinsuer dedi: Telefon almayı düşünüyorum EasyCep'ten. Sizce mantıklı mı? Alan var mı telefon oradan? Genişletmek için tıkla... İzlediğim videolardan bence alınabilir oradan telefon ama yenilenmiş olduğu için kalitesi sıfır cihaz gibi olmayabilir.
Y yasinsuer Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 666 10 Haziran 2021 #4 Dryus dedi: Nedense sitelerine girip kurcaladığımda orijinal parça kullandıklarına dair bir şey görmedim. Alan biri varsa yazsa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle youtuba kanallarına vermişler 2 telefon övüyor onlarda gerçek bilgi sahibi lazım.
Dryus dedi: Nedense sitelerine girip kurcaladığımda orijinal parça kullandıklarına dair bir şey görmedim. Alan biri varsa yazsa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle youtuba kanallarına vermişler 2 telefon övüyor onlarda gerçek bilgi sahibi lazım.
andndar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 10 Haziran 2021 #5 arkadaşın dediği gibi alan birinin yorum yapması daha iyi olur site de yapılan yorumlara göre almayın kötü yorum yapan varsa da yayınlamıyorlardır.
arkadaşın dediği gibi alan birinin yorum yapması daha iyi olur site de yapılan yorumlara göre almayın kötü yorum yapan varsa da yayınlamıyorlardır.
C cladpr Femtopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 27 10 Haziran 2021 #6 Güvenilir ama sağlam çıkmayabilir.