EasyCep'ten iPhone 11 alınır mı?

Şuandaki telefonum dahil 6 tane Apple telefonları bu tarz firmalardan aldım. Eğer batarya dışında değişen varsa hiç bulaşma. İdareten iPhone 7 almıştım ilk defa kasan iPhone gördüm. Adamlar her şeyi değiştirmişleridi neredeyse. Şu an iPhone 12 var HB bilişimden aldım ve yanlış hatırlamıyorsam sadece bataryası değişmiş ya da hiç değişeni yok. HB bilişimi tavsiye ederim easy cepten aldıklarım bayağı değişenliydi. Hatta HB bilişimden iPhone 12 mini almıştım bundan önce Apple garantisi bile vardı hala değişeni onunda yoktu. Ama şu anda firma nasıl bilemem. Kısaca easy cepten alacaksan değişenlere bakmanda fayda var. Orijinaliyde değişti diyorsa da güvenme.
HB bilişimden 6tane telefon aldım hepsinde gayet memnun kaldım ortalama 1hafta içinde geliyor
Geçen ay iPhone 11 aldım sadece pil değişmiş ama 1günü yoğun kullanımda rahat çıkarıyor
Alacaksanız HB bilişimden almanızı öneririm HB bilişimde iPhone 11 64 GB' A kalite 12000TL.
Yenilenmiş işi şans işi mi yoksa batarya değişeni olduğunu görebiliyor muyuz site üzerinden? Ve HB Bilişim hakkında düşünceleriniz nedir?

Yenilenmiş işi şans işi mi yoksa batarya değişeni olduğunu görebiliyor muyuz site üzerinden? Ve HB bilişim hakkında düşünceleriniz nedir?

Şans işi ama çoğunlukla aldıgım telefonlarda ya pil değişen geldi ya da full orijinal geldi size kasa ekran değişen tarzı şeylerde gelebilir. Bir sorun olduklarında Instagram sayfaları üzerinden canlı destek gibi bir sayfaları var oradan sizi yönlendiriyorlar.

Yenilenmiş işi şans işi mi yoksa batarya değişeni olduğunu görebiliyor muyuz site üzerinden? Ve HB bilişim hakkında düşünceleriniz nedir?

Şans işi. Telefonu aldıktan sonra görebiliyosun hangi işlemlerin yapıldığını. Fiziksel bir mağazaları yok diye biliyorum. Ben 2 defa aldım Allah'a şükür bir sorun yaşamadım. Mağazası olan yerlerden alacaksan da değişenlerine dikkat et ama easy cepte şöyle bir saçmalık var mükemmel kategorisinde olan ürünün bir sürü değişeni olabiliyor. Mükemmellik kavramları çok farklı onların. HB'den a kalite aldım ve gerçekten a kalitelerdi.

Dostum merhaba dediğin şeyi biraz aydınlatır mısın dünden beri bakıyorum hiçbir yerde taksit yok sen 9 taksiti nereden gördün
Hepsiburada için üretilen kredi kartını alıyorsun ve 9 taksit alıyorsunuz.
Ben 13 aldım o şekilde.

Hepsiburada için üretilen kredi kartını alıyorsun ve 9 taksit alıyorsunuz.
Ben 13 aldım o şekilde.

Yeni mi yaptınız bu işlemi çünkü bende o mor karttan var fakat olmuyor kapatıp tekrar yapabilirim zamanında çok kullandım o takist imkanını çünkü fakat şu an gözükmüyor

Bir Tecno telefon kullanıyorum. Artık bende şu Apple nimetlerine bir göz atayım diyorum. Yeni güncellemeyi alacak olmasından dolayı iPhone 11'i seçtim ancak EasyCep üzerinden yenilenmiş versiyonunu almayı düşünüyorum. (Kozmetik: Mükemmel.) Şubeye giderek elden inceleyip alacağım. EasyCep hakkında düşüncelerinizi ve varsa alternatiflerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. (Taksitle alacağım.)
Hem yenilenmiş, hem de iPhone 11. Bu devirde artık iPhone 11 alınmaz. Minimum 13. En azından yenilenmiş 13'lere bakın.

Yeni mi yaptınız bu işlemi çünkü bende o mor karttan var fakat olmuyor kapatıp tekrar yapabilirim zamanında çok kullandım o takist imkanını çünkü fakat şu an gözükmüyor
Şuan kampanya bitmiş galiba bende göremedim trendyolda vardı aynı kampanyadan galiba o devam ediyor.

Bir Tecno telefon kullanıyorum. Artık bende şu Apple nimetlerine bir göz atayım diyorum. Yeni güncellemeyi alacak olmasından dolayı iPhone 11'i seçtim ancak EasyCep üzerinden yenilenmiş versiyonunu almayı düşünüyorum. (kozmetik: Mükemmel.) Şubeye giderek elden inceleyip alacağım. EasyCep hakkında düşüncelerinizi ve varsa alternatiflerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. (taksitle alacağım.)

Yenilenmiş telefon kesinlikle alınmaz merdiven altı sanayi parçaları kullanıyorlar.

Bir Tecno telefon kullanıyorum. Artık bende şu Apple nimetlerine bir göz atayım diyorum. Yeni güncellemeyi alacak olmasından dolayı iPhone 11'i seçtim ancak EasyCep üzerinden yenilenmiş versiyonunu almayı düşünüyorum. (kozmetik: Mükemmel.) Şubeye giderek elden inceleyip alacağım. EasyCep hakkında düşüncelerinizi ve varsa alternatiflerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. (taksitle alacağım.)

2 sene önce 8 Plus aldım şu anda kullanıyorum tek sorunu bataryaydı onu da garanti kapsamında değiştirdiler ben mağazasına giderek inceleyerek aldım değişeni yoktu eve gelincede 3uTools programından değişen parçalara baktım sadece bataryaydı + telefonun hakkında kısmında model numarası var m ile başlıyorsa değişeni yok diye biliyorum internette öyle yazıyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı