EasyCep'ten iPhone 11 alınır mı?

Yenilenmiş işi şans işi mi yoksa batarya değişeni olduğunu görebiliyor muyuz site üzerinden? Ve HB Bilişim hakkında düşünceleriniz nedir?

Yenilenmiş işi şans işi mi yoksa batarya değişeni olduğunu görebiliyor muyuz site üzerinden? Ve HB bilişim hakkında düşünceleriniz nedir?

Şans işi ama çoğunlukla aldıgım telefonlarda ya pil değişen geldi ya da full orijinal geldi size kasa ekran değişen tarzı şeylerde gelebilir. Bir sorun olduklarında Instagram sayfaları üzerinden canlı destek gibi bir sayfaları var oradan sizi yönlendiriyorlar.

Yenilenmiş işi şans işi mi yoksa batarya değişeni olduğunu görebiliyor muyuz site üzerinden? Ve HB bilişim hakkında düşünceleriniz nedir?

Şans işi. Telefonu aldıktan sonra görebiliyosun hangi işlemlerin yapıldığını. Fiziksel bir mağazaları yok diye biliyorum. Ben 2 defa aldım Allah'a şükür bir sorun yaşamadım. Mağazası olan yerlerden alacaksan da değişenlerine dikkat et ama easy cepte şöyle bir saçmalık var mükemmel kategorisinde olan ürünün bir sürü değişeni olabiliyor. Mükemmellik kavramları çok farklı onların. HB'den a kalite aldım ve gerçekten a kalitelerdi.

Dostum merhaba dediğin şeyi biraz aydınlatır mısın dünden beri bakıyorum hiçbir yerde taksit yok sen 9 taksiti nereden gördün
Hepsiburada için üretilen kredi kartını alıyorsun ve 9 taksit alıyorsunuz.
Ben 13 aldım o şekilde.

Hepsiburada için üretilen kredi kartını alıyorsun ve 9 taksit alıyorsunuz.
Ben 13 aldım o şekilde.

Yeni mi yaptınız bu işlemi çünkü bende o mor karttan var fakat olmuyor kapatıp tekrar yapabilirim zamanında çok kullandım o takist imkanını çünkü fakat şu an gözükmüyor

Hem yenilenmiş, hem de iPhone 11. Bu devirde artık iPhone 11 alınmaz. Minimum 13. En azından yenilenmiş 13'lere bakın.

Yeni mi yaptınız bu işlemi çünkü bende o mor karttan var fakat olmuyor kapatıp tekrar yapabilirim zamanında çok kullandım o takist imkanını çünkü fakat şu an gözükmüyor
Şuan kampanya bitmiş galiba bende göremedim trendyolda vardı aynı kampanyadan galiba o devam ediyor.

Yenilenmiş telefon kesinlikle alınmaz merdiven altı sanayi parçaları kullanıyorlar.

2 sene önce 8 Plus aldım şu anda kullanıyorum tek sorunu bataryaydı onu da garanti kapsamında değiştirdiler ben mağazasına giderek inceleyerek aldım değişeni yoktu eve gelincede 3uTools programından değişen parçalara baktım sadece bataryaydı + telefonun hakkında kısmında model numarası var m ile başlıyorsa değişeni yok diye biliyorum internette öyle yazıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…