EasyCep'ten iPhone 6S almak

Ben Düzce'deki telefonculara güvenemiyorum bazıları ya bozuk çıkıyor ya da IMEI'si kaçak bazen de ekranı değişmiş ya da ne bileyim parçası değişmiş.

Sıfır A01 varsa tabii ki o tercih edilmeli. Yenilenmiş telefonlar çok sıkıntılı. Üstüne iPhone 6S miadını doldurmuş. iPhone 11 altı kesinlikle alınmamalı.

O kadar param olsa gider iPhone 11 Pro alırım ama yok işte.

iPhone 6S alsam nasıl olur acaba ya da Samsung A01 mi alsam? Yardımcı olursanız sevinirim.

Normalde yenilenmiş telefon önermem, eğer alabiliyorsanız 2. El alsanız daha iyi olabilir, ama kesinlikle iPhone 6S alın.

Sıfır A01 varsa tabii ki o tercih edilmeli. Yenilenmiş telefonlar çok sıkıntılı. Üstüne iPhone 6S miadını doldurmuş. iPhone 11 altı kesinlikle alınmamalı.
6S Kullandınız mı peki? iOS 15 Aldığını söylesem yeterli olur. 6S Almalı kesinlikle.

Dediğim gibi param olsa iPhone 11 Pro'ya da 12 mini aldırdım EasyCep'ten.

Kullandığınız telefonun parçaları yan sanayi ise tabii ki ısınır, kasar. Orijinal hali ile kullanmanız gerekiyor telefonun kalitesini anlamak için. iOS'un kastığına 1 kere bile şahit olmadım. 6S Almalı. Bak, 7 senedir falan bu cihazı kullanan tanıdığım var, ya bu telefon neden hiç sorun çıkarmıyor? Bi' düşün. Şimdi fanboy diyecekler bana tekrardan... Konu sahibi kesinlikle 6S almalı. Cevaplara patladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…