raizakif Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar EasyCep'den boyle bir iPhone XR buldum alınır mı? Ve XR mi daha iyi XS mi? Yenilenmiş Apple iPhone XR 128 GB Mavi Cep Telefonu Yenilenmiş Apple ürünleri EasyCep'te! Yenilenmiş Apple iPhone XR 128 GB Mavi modellerini 12 taksitle almak için tıklayın. easycep.com
Arkadaşlar EasyCep'den boyle bir iPhone XR buldum alınır mı? Ve XR mi daha iyi XS mi? Yenilenmiş Apple iPhone XR 128 GB Mavi Cep Telefonu Yenilenmiş Apple ürünleri EasyCep'te! Yenilenmiş Apple iPhone XR 128 GB Mavi modellerini 12 taksitle almak için tıklayın. easycep.com
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.922 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2024 #2 XR alınmaz kesinlikle. O kadar saçma sapan ve kötü bir telefon ki. Ara model ve özellikleri çok düşük. XS çok daha kaliteli.
XR alınmaz kesinlikle. O kadar saçma sapan ve kötü bir telefon ki. Ara model ve özellikleri çok düşük. XS çok daha kaliteli.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.799 Çözümler 26 Yer Muğla 28 Ocak 2024 #3 Pahalı 2.el bakın illa bu telefonu istiyorsanız ayrıca yenilenmiş 6S bile önermem sonradan çok daha fazla sorun çıkıyor yenilenmiş cihazlarda.
Pahalı 2.el bakın illa bu telefonu istiyorsanız ayrıca yenilenmiş 6S bile önermem sonradan çok daha fazla sorun çıkıyor yenilenmiş cihazlarda.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.151 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #4 11 veya XS Max var hocam bu paralara telefonculara bakabilirsiniz.
2 286506 Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 245 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Ocak 2024 #5 Ben easycep üzerinden galaxy watch 4 almıştım mükemmel durumda. Halen kullanıyorum bir problem yok. Ama aynı şeyi XR için diyemem fiyat ve kalite olarak. İkinci el alın daha iyi.
Ben easycep üzerinden galaxy watch 4 almıştım mükemmel durumda. Halen kullanıyorum bir problem yok. Ama aynı şeyi XR için diyemem fiyat ve kalite olarak. İkinci el alın daha iyi.