baross2 Kilopat Katılım 5 Temmuz 2017 Mesajlar 72 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #1 Selam. EasyCep'ten Note 10 Lite almak istiyorum sizce mantıklı mı ve bu firmaya güvenebilir miyim?
Nosiaa Picopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #2 Uzun zaman önce bende ordan telefon bakıyordum bayağı araştırdım ama içime sinmedi, güvenli hissetirmedi bana. Gerçekte nedir ne değildir bilmiyorum ama ben pek güvenemedim. Fikrimi belirteyim dedim.
Uzun zaman önce bende ordan telefon bakıyordum bayağı araştırdım ama içime sinmedi, güvenli hissetirmedi bana. Gerçekte nedir ne değildir bilmiyorum ama ben pek güvenemedim. Fikrimi belirteyim dedim.
436078 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #3 baross2 dedi: Selam. EasyCep'ten Note 10 Lite almak istiyorum sizce mantıklı mı ve bu firmaya güvenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... EasyCep yerine Hepsiburada'nın yenilenmiş telefon bölümüne bakardım, daha çok içime siniyor.
baross2 dedi: Selam. EasyCep'ten Note 10 Lite almak istiyorum sizce mantıklı mı ve bu firmaya güvenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... EasyCep yerine Hepsiburada'nın yenilenmiş telefon bölümüne bakardım, daha çok içime siniyor.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #4 Güvenilir, alışveriş yapan arkadaşım çok var. Sorun yaşamadılar.
İsa Kaan Güneş Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 1.160 Çözümler 9 11 Eylül 2022 #5 Güvenilirdir. TR'ye HB aracılığı ile yenilenmiş telefonları getiren başlardandır kendileri.
baross2 Kilopat Katılım 5 Temmuz 2017 Mesajlar 72 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #6 Silinen üye dedi: Güvenilir, alışveriş yapan arkadaşım çok var. Sorun yaşamadılar. Genişletmek için tıkla... Aslında EasyCep'ten istediğim ürünü alma konusunda kesindim fakat firma hakkında yapılan kötü yorumlar bende merak uyandırdı.
Silinen üye dedi: Güvenilir, alışveriş yapan arkadaşım çok var. Sorun yaşamadılar. Genişletmek için tıkla... Aslında EasyCep'ten istediğim ürünü alma konusunda kesindim fakat firma hakkında yapılan kötü yorumlar bende merak uyandırdı.
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.531 Çözümler 6 11 Eylül 2022 #7 Arkadaşım İphone 7 aldı ahizesi bozuk çıktı geri iade etti.