EasyCep'ten verilen sipariş ne zaman teslim edilir?

Dr.House

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 Super
Ryzen 7 7700X
32 GB DDR5 6000MHz
1 TB NVME M.2
500 GB HDD
Windows 11 Pro
7 Nisanda EasyCep'ten Galaxy Note 20 Ultra satın aldım hem de parayı peşin ödedim. Ama siparişimin üzerinden 8 gün geçmesine rağmen siparişim hala hazırlanıyor olarak gözüküyor. Bu telefonları biz satın aldığımız zaman kişiye özel olarak baştan mı üretiyorlar 8 günlük hazırlık nedir? Benden başka bu duruma maruz kalan var mı ve varsa telefon ne zaman gelir? Bilgi verirseniz sevinirim.

7 Nisanda EasyCep'ten Galaxy Note 20 Ultra satın aldım hem de parayı peşin ödedim. Ama siparişimin üzerinden 8 gün geçmesine rağmen siparişim hala hazırlanıyor olarak gözüküyor. Bu telefonları biz satın aldığımız zaman kişiye özel olarak baştan mı üretiyorlar 8 günlük hazırlık nedir? Benden başka bu duruma maruz kalan var mı ve varsa telefon ne zaman gelir? Bilgi verirseniz sevinirim.

Bayramda sipariş ettiğiniz için geç gelir hocam kargolar daha bugün açıldı artık kargocunun canı nasıl isterse.

Müşteri hizmetlerine sormanız en iyisi olacaktır.
Sordum zaten ama bana bu hafta içi pazartesi ile cuma arsında kargoya verilir dediler. Ellerinde hazır bulunan bir telefonu kargolamak bu kadar zor olmamalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı