SLIMSHADYX
Hectopat
Sorum bu hocalarım bir de withdraw ne demek? Skini withdraw yaparsak ne oluyor?
Yanlış bilgi vermeyin. Easyskins adlı site deposit istemiyor, takas banı yoksa direkt bir şekilde çekebiliyor. Yanlış bilgi vermeyin lütfen, 5 dolar gerekli değil.5 dolar yatırman gerekli çekmen için.
Hocam ilk önce coin ile market kısmından silah alıyorsunuz, aldığınızda direkt takas olarak gönderilmiyor. Aldığınız skin stash denilen bir kasaya gönderiliyor, kasada withdraw dediğinizde çekiliyor. Ben Easyskins'ten çok iyi katladım.Sorum bu hocalarım bir de withdraw ne demek? Skini withdraw yaparsak ne oluyor?
Sorum bu hocalarım bir de withdraw ne demek? Skini withdraw yaparsak ne oluyor?
Yanlış bilgi vermeyin. Easyskins adlı site deposit istemiyor, takas banı yoksa direkt bir şekilde çekebiliyor. Yanlış bilgi vermeyin lütfen, 5 dolar gerekli değil.5 dolar yatırman gerekli çekmen için.
Hocam ilk önce coin ile market kısmından silah alıyorsunuz, aldığınızda direkt takas olarak gönderilmiyor. Aldığınız skin stash denilen bir kasaya gönderiliyor, kasada withdraw dediğinizde çekiliyor. Ben Easyskins'ten çok iyi katladım.Sorum bu hocalarım bir de withdraw ne demek? Skini withdraw yaparsak ne oluyor?
Sağolun hocam bende 10 coinsi 70 yaptık gidip çıkartma alıp withdraw dedim. O yüzden soruyorum envanterden gitti ve takas teklifi gelmedi bana ne zaman gelir hocam bilginiz var mı ?Yanlış bilgi vermeyin. Easyskins adlı site deposit istemiyor, takas banı yoksa direkt bir şekilde çekebiliyor. Yanlış bilgi vermeyin lütfen, 5 dolar gerekli değil.
Hocam ilk önce coin ile market kısmından silah alıyorsunuz, aldığınızda direkt takas olarak gönderilmiyor. Aldığınız skin stash denilen bir kasaya gönderiliyor, kasada withdraw dediğinizde çekiliyor. Ben Easyskins'ten çok iyi katladım.![]()
Hocam vallaha bugün sitede bir yoğunluk var, bu yoğunluk önceden yoktu şimdi olmaya başladı. Bir süre sonra o problemi çözerler.Sağolun hocam bende 10 coinsi 70 yaptık gidip çıkartma alıp withdraw dedim. O yüzden soruyorum envanterden gitti ve takas teklifi gelmedi bana ne zaman gelir hocam bilginiz var mı ?
Hocam vallaha bugün sitede bir yoğunluk var, bu yoğunluk önceden yoktu şimdi olmaya başladı. Bir süre sonra o problemi çözerler.
Hayır çekebiliyorsun.Dostum hangi site sana bedava skin versinki 2.5 ile 5 arası bir dolar yatırırisen skin çekebiliyorsun hem 5 dolar yatırmadan 1 doların üstünde bir skin çekemiyorsun.
Siz yanlış bilgi veriyorsunuz.
Dostum bedava skin veriyor, deposit veya dolar atmaya gerek yok. Sitede para ile yatırma yok zaten, yanlış bilgi verme lütfen.Dostum hangi site sana bedava skin versinki 2.5 ile 5 arası bir dolar yatırırisen skin çekebiliyorsun hem 5 dolar yatırmadan 1 doların üstünde bir skin çekemiyorsun.
Dostum benim bildiğim günlük 10 coins veriyor onu 50 veya üstüne katlarsan direkmen o paraya istediğin skini çekebiliyorsun.Dostum hangi site sana bedava skin versinki 2.5 ile 5 arası bir dolar yatırırisen skin çekebiliyorsun hem 5 dolar yatırmadan 1 doların üstünde bir skin çekemiyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.