Phonica Picopat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 112 Çözümler 2 20 Haziran 2024 #1 EasyOS Home — All categories EasyOS, 2017'den beri geliştirilen deneysel bir Linux dağıtımı. Dikkatimi çeken özellikleri: Her şey izole konteynerlar içinde gerçekleşiyor. Kullanıcı root olarak programlara erişiyor fakat her uygulamanın kendi özel kullanıcısı var. Kurulum için ISO formatı kullanılmıyor, sadece bir "ext4" Partition'un içine Bootloader kopyalanıyor ve böylece kurulmuş oluyor. Her türlü yapılandırma için bir GUI aracı var. JWM-ROX isimli bir masaüstü ortamına sahip.
EasyOS Home — All categories EasyOS, 2017'den beri geliştirilen deneysel bir Linux dağıtımı. Dikkatimi çeken özellikleri: Her şey izole konteynerlar içinde gerçekleşiyor. Kullanıcı root olarak programlara erişiyor fakat her uygulamanın kendi özel kullanıcısı var. Kurulum için ISO formatı kullanılmıyor, sadece bir "ext4" Partition'un içine Bootloader kopyalanıyor ve böylece kurulmuş oluyor. Her türlü yapılandırma için bir GUI aracı var. JWM-ROX isimli bir masaüstü ortamına sahip.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.790 Makaleler 38 Çözümler 264 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #2 Sitesi gözümü acıttı ama dağıtım hoşuma gitti.
Phonica Picopat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 112 Çözümler 2 23 Haziran 2024 #3 Bayram Tempest dedi: Sitesi gözümü acıttı ama dağıtım hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Css yazan adam bulamamışlardır
Bayram Tempest dedi: Sitesi gözümü acıttı ama dağıtım hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Css yazan adam bulamamışlardır