MuptezelRakun041 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #1 EasySkins'te skin çekmek istedim, takas URL'mi girdim ve kaydete bastığımda "hesabınızda takas banı mevcuttur." dedi. Steam Guard'ım sanırım bulunuyor (telefonumda yok ama bulunuyor yazıyor.). Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri ahs.png 6,5 KB · Görüntüleme: 59 sil.png 16,7 KB · Görüntüleme: 62
EasySkins'te skin çekmek istedim, takas URL'mi girdim ve kaydete bastığımda "hesabınızda takas banı mevcuttur." dedi. Steam Guard'ım sanırım bulunuyor (telefonumda yok ama bulunuyor yazıyor.). Ne yapmalıyım?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.959 Çözümler 26 Yer Adana 3 Ağustos 2024 #2 MuptezelRakun041 dedi: EasySkins'te skin çekmek istedim, takas URL'mi girdim ve kaydete bastığımda "hesabınızda takas banı mevcuttur." dedi. Steam Guard'ım sanırım bulunuyor (telefonumda yok ama bulunuyor yazıyor.). Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yeni mi aktif ettiniz Steam Guard'ı?
MuptezelRakun041 dedi: EasySkins'te skin çekmek istedim, takas URL'mi girdim ve kaydete bastığımda "hesabınızda takas banı mevcuttur." dedi. Steam Guard'ım sanırım bulunuyor (telefonumda yok ama bulunuyor yazıyor.). Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yeni mi aktif ettiniz Steam Guard'ı?
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.934 Çözümler 43 3 Ağustos 2024 #3 Telefonda guard olmadan çekmek için 15 gün bekletiyor steam guard kurun telefonunuza.
MuptezelRakun041 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #4 ORGANIZE dedi: Telefonda guard olmadan çekmek için 15 gün bekletiyor Steam Guard kurun telefonunuza. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam Guard zaten varmış, ama büyük ihtimalle eski telefonlarımdan birinde. Yani var.
ORGANIZE dedi: Telefonda guard olmadan çekmek için 15 gün bekletiyor Steam Guard kurun telefonunuza. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam Guard zaten varmış, ama büyük ihtimalle eski telefonlarımdan birinde. Yani var.
Darwin19 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #5 Pazara girip ekran fotoğrafı atar mısınız?
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 3 Ağustos 2024 #6 Son iki saat icinde Steam nickini degistirdin mi? Steam nickini degistirince 2 saatlik takas bani veriyor.
Son iki saat icinde Steam nickini degistirdin mi? Steam nickini degistirince 2 saatlik takas bani veriyor.
MuptezelRakun041 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #7 Frstghost dedi: Son iki saat icinde Steam nickini degistirdin mi? Steam nickini degistirince 2 saatlik takas bani veriyor. Genişletmek için tıkla... Hayır değişmedim hocam. Darwin19 dedi: Pazara girip ekran fotoğrafı atar mısınız? Eki Görüntüle 2272581 Genişletmek için tıkla... Steam'e 5 dolar yatırmadım, ondan mı dolayı?
Frstghost dedi: Son iki saat icinde Steam nickini degistirdin mi? Steam nickini degistirince 2 saatlik takas bani veriyor. Genişletmek için tıkla... Hayır değişmedim hocam. Darwin19 dedi: Pazara girip ekran fotoğrafı atar mısınız? Eki Görüntüle 2272581 Genişletmek için tıkla... Steam'e 5 dolar yatırmadım, ondan mı dolayı?
Darwin19 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #8 Evet. Steam'e 5 dolar yatırmadan genel özellikleri kullanamazsınız. Buna takas eylemleri dahildir.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.934 Çözümler 43 3 Ağustos 2024 #9 Darwin19 dedi: Evet. Steam'e 5 dolar yatırmadan genel özellikleri kullanamazsınız. Buna takas eylemleri dahildir. Genişletmek için tıkla... 5 dolar yatırmadan takas yapılabiliyor, pazar kullanılamıyor.
Darwin19 dedi: Evet. Steam'e 5 dolar yatırmadan genel özellikleri kullanamazsınız. Buna takas eylemleri dahildir. Genişletmek için tıkla... 5 dolar yatırmadan takas yapılabiliyor, pazar kullanılamıyor.
Darwin19 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #10 ORGANIZE dedi: 5 dolar yatırmadan takas yapılabiliyor, pazar kullanılamıyor. Genişletmek için tıkla... Pardon benim hatam kafam karışmış.
ORGANIZE dedi: 5 dolar yatırmadan takas yapılabiliyor, pazar kullanılamıyor. Genişletmek için tıkla... Pardon benim hatam kafam karışmış.