Easysmx marka gamepad alınır mı?

Egemen_B

Hectopat
Daha fazla  
Link: EasySMX X15
Yukarıda linkini bıraktığım gamepadi birkaç forumda gördüm, çok da fazla incelemesini bulamadım. Markayı da çok da fazla duymamıştım zaten. Bu markanın ürününü kullanan, bilgisi olan var mıdır parasını hak eder mi? Bu gameped harici alınabilecek gamepad var mı? Bütçem maksimum 2000TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle alınır. Fiyatının bilemem belki bu fiyata daha iyisi vardır ama ürün oldukça iyi. X05 modelini yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ne batarya ne yazılım ne de donanımsal bir sorun çıkarmadı. Ben şahsen öneriyorum.

Ultimate 2C bundan daha iyi. Ben kullanıyorum bizzat. Oneririm.

8BitDo Ultimate 2C modelini arkadaşım kullanıyor. 5. ayında tuş basmama ve ölü bölge oranı çok fazla arttığını söyledi o yüzden direk sildim o markayı kafadan.

Kesinlikle alınır. Fiyatının bilemem belki bu fiyata daha iyisi vardır ama ürün oldukça iyi. X05 modelini yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ne batarya ne yazılım ne de donanımsal bir sorun çıkarmadı. Ben şahsen öneriyorum.

Hangi oyunları oynuyorsunuz. Hikayeli oyunlarda çok sıkıntı çıkarıcağını sanmıyorum ama Assetto Corsa, ETS 2, Forza 4 gibi oyunlarda tatmin eder mi beni.

8BitDo Ultimate 2C modelini arkadaşım kullanıyor. 5. ayında tuş basmama ve ölü bölge oranı çok fazla arttığını söyledi o yüzden direk sildim o markayı kafadan.

Hangi oyunları oynuyorsunuz. Hikayeli oyunlarda çok sıkıntı çıkarıcağını sanmıyorum ama Assetto Corsa, ETS 2, Forza 4 gibi oyunlarda tatmin eder mi beni.
Hocam dediğiniz gibi hikayeli oyunlarda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Çoğunlukla FC serisi ve Asetto Corsa ve ETS 2 oynuyorum. Şahsen beni tatmin ediyor fakat sizi bilemem ancak benimki dediğim gibi X05 modeli. X15 modeli en iyisi kesinlikle sizi tatmin edecektir.

Hocam dediğiniz gibi hikayeli oyunlarda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Çoğunlukla FC serisi ve Assetto Corsa ve ETS 2 oynuyorum. Şahsen beni tatmin ediyor fakat sizi bilemem ancak benimki dediğim gibi X05 modeli. X15 modeli en iyisi kesinlikle sizi tatmin edecektir.

Harika o zaman. Temu'da bulabilirsem uygun fiyata getirteyim. Teşekkür ederim.

Vallahi aratınca çıkmıyor bende de ama Temu'da gezerken önüme geldi. Uygulama biraz garip.

Büyük ihtimalle ismi farklı bir adla geçiyordur biraz araştırayım umarım bulurum.

Ben 4 aydir kullaniyorum sorun yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı