X15 al hala duruyorsa Temu'da. O da o civarlardaydı.En fazla 1400 TL civarı verebilirim. Kol çok iyi duruyor, daha iyi önerisi olan varsa bekliyorum.
Neden x05 yerine x15 almalıyım hocam? Farkı nedir? Sitesinde baktığımda temel bir fark göremedim. 1400 aşabileceğimi sanmıyorum, zaten attıklarınızın hepsi bütçeyi aşıyor.![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
şu kolları da alternatif olarak seçebilirsin ama benim sana önerim fiyatı biraz daha arttırıp EasySMX X15 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Hall Triggers - D alman.![]()
BIGBIG WON Gale Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Stokta yok.X15 al hala duruyorsa Temu'da. O da o civarlardaydı.
Neresi hocam?Elimde sıfır x15 var 1 hafta önce temudan elime ulaştı. İstersen 1400 tl ye verebilirim. Yer istanbul .
Bahçelievler, Başakşehir.Neden x05 yerine x15 almalıyım hocam? Farkı nedir? Sitesinde baktığımda temel bir fark göremedim. 1400 aşabileceğimi sanmıyorum, zaten attıklarınızın hepsi bütçeyi aşıyor.
Stokta yok.
Neresi hocam?
Çok ters hocam. Sağolun.Bahçelievler, Başakşehir.
Siz nerdesinizki ?Çok ters hocam. Sağolun.
Merhaba, daha detaylı nereden konuşabiliriz?Elimde sıfır x15 var 1 hafta önce temudan elime ulaştı. İstersen 1400 tl ye verebilirim. Yer istanbul .
Hocam özel den yazin numaramı vereyim. Mobilden girdiğim icin mesaj yazamadim size.Merhaba, daha detaylı nereden konuşabiliriz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.