EasySMX X10 nasıl şarj edilir?

Gyroscope varmış galiba

Hocam gyroscope olan 1700-1800 TL ye satılan gamepadler de var. Yanlış bilmiyorsam ya hale Hall da var ya da shooter 3 te.

Hocam Gyroscope varmis fakat sadece Nintendo Switch modunda, zaten switch oyunlari dışında Gyroscope baska cok bir şeyde kullaniliyor mu bilmiyorum. FPS oyunlari klavye+mouse zaten. Zelda botwda ayarini yaptim gayet güzel

Hocam Gyroscope olan 1700-1800 TL'ye satılan gamepadler de var. Yanlış bilmiyorsam ya hale Hall da var ya da shooter 3'te.

Bu ozellikler + Gyroscope. Gerci dedigim gibi EasySMX X10'de zaten varmis yanlış biliyormusum. Fantech shooter 3'te 600 mAh batarya var, tuşları mekanik değil, malzeme kalitesi daha kötü.

Son düzenleme:
Zaten X10 bu fiyatta rakipsiz. Ben de almayı planlıyordum ancak kulaklık alacağım. ConnectGame'den mi aldınız acaba?

Zaten X10 bu fiyatta rakipsiz. Ben de almayı planlıyordum ancak kulaklık alacağım. Connectgame'den mi aldınız acaba?

Evet hocam connectgameden aldim, 1 günde geldi. Kutu falan her şey sapasağlam. Ben memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…