Easysmx X15 Deadzone testi normal mi?

musta324_1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, TEMU üzerinden aldığım Easysmx X15 gamepad'e hardwaretester.com sitesinden deadzone testi yaptığımda sonuç aşağıdaki gibi oluyor, bu değerler sanırım aşırı düşük (0.2). Testi yanlış mı yapıyorum, kolda problem mi var anlamadım. Ayrıca sağ analog sol analogtan biraz daha yumuşak gibi, bununla bağlantısı olabilir mi, bu da bir sorun mu? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Picsart_24-12-12_17-30-56-373.jpg
    Picsart_24-12-12_17-30-56-373.jpg
    1.012,7 KB · Görüntüleme: 111
average error diyor hata payı olması lazım. ayriyeten ben de koldan 2 tane aldım henüz gelmedi senin deneyimin nasıl beğendin mi?

average error diyor hata payı olması lazım. ayriyeten ben de koldan 2 tane aldım henüz gelmedi senin deneyimin nasıl beğendin mi?
Sağ analog sola göre biraz daha yumuşak geldi bana bu sorun değil de belki benim şanssızlığımdır sol omuz tuşu biraz sıkıntılı. Sağa göre daha gevşek ve çok gevşek basınca algılamıyor, kullanıma engel değil tabi bunlar dışında baya iyi, parasını (ben indirimle vergisiyle toplam 1050tl gibi bir fiyata aldım) sonuna kadar hak ediyor.

Sağ analog sola göre biraz daha yumuşak geldi bana bu sorun değil de belki benim şanssızlığımdır sol omuz tuşu biraz sıkıntılı. Sağa göre daha gevşek ve çok gevşek basınca algılamıyor, kullanıma engel değil tabi bunlar dışında baya iyi, parasını (ben indirimle vergisiyle toplam 1050tl gibi bir fiyata aldım) sonuna kadar hak ediyor.
evet bu paraya böyle kol yok logitech' in 2 kg(!) koluna vereceğime bunu aldım ben de. x20 çok bekledim ama bir türlü stoğa girmedi. girerse bir gün direkt alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı