Diğer EasySMX X15 vergisiz 817 TL!

sevz

Picopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Beyaz olan 817 TL (vergisiz)

Siyah olan 922 TL (vergisiz)

Arkadaşlar ben de beyazını sipariş ettim. Yakında ulaşacak elime fakat beyazın sadece 2 yorumu var. O da bozuk geldiğini söylemişler ama kağıt üzerinde bu fiyat klasmanında daha iyisi yok.

Arkadaşım sipariş etti eline ulaştı gerçekten fiyatına göre gayet güzel gamepad malzeme kalitesi iyi hissettiriyor RGB'ler güzel özellikler gayet iyi. Bence iki eksiği var trigger lock yok ve Motion Control yok ama gamepad üzmez. Joyistik testlerinde 0.2'ye 0.2 çıktı bu değerde çok iyi.

Arkadaşım sipariş etti eline ulaştı gerçekten fiyatına göre gayet güzel gamepad malzeme kalitesi iyi hissettiriyor RGB'ler güzel özellikler gayet iyi. Bence iki eksiği var trigger lock yok ve Motion Control yok ama gamepad üzmez. Joyistik testlerinde 0.2'ye 0.2 çıktı bu değerde çok iyi.

Hocam Türkiye'de böyle bir gamepadı en az 2500+ ya satarlar bir de vergi gümrük olayı var diğer daha iyi ürünler için. Yani yurt dışında tanıdığınız yok ise alınabilecek en iyilerden bana göre.

Hocam Türkiye'de böyle bir gamepadı en az 2500+ ya satarlar bir de vergi gümrük olayı var diğer daha iyi ürünler için. Yani yurt dışında tanıdığınız yok ise alınabilecek en iyilerden bana göre.
Keşke x20 alsaydık dedirtir mi acaba? Yoksa bu da iş görür mü. Bekliyorum gelmesini ama kararsızım şahsen.

Keşke X20 alsaydık dedirtir mi acaba? Yoksa bu da iş görür mü? Bekliyorum gelmesini ama kararsızım şahsen.

Günlük kullanıcı için gayet tatmin edici olduğunu düşünüyorum ben X20 aldım ama X20'yi kaçırsaydım bunu beklemeden alırdım arada çok fark yok farklı söyledim basitçe.

Şansa şu meşhur indirim bana da denk geldi bu üründe kullandım.

Screenshot_2024-11-25-19-29-57-296_com.einnovation.temu.png

Mesajlarda promosyonlar kısmını arada kontrol edin benim oraya geldi.

Screenshot_2024-11-25-19-37-16-341_com.einnovation.temu.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı