Diğer EasySMX X15 vergisiz 817 TL!

sevz

Picopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşım sipariş etti eline ulaştı gerçekten fiyatına göre gayet güzel gamepad malzeme kalitesi iyi hissettiriyor RGB'ler güzel özellikler gayet iyi. Bence iki eksiği var trigger lock yok ve Motion Control yok ama gamepad üzmez. Joyistik testlerinde 0.2'ye 0.2 çıktı bu değerde çok iyi.

Hocam Türkiye'de böyle bir gamepadı en az 2500+ ya satarlar bir de vergi gümrük olayı var diğer daha iyi ürünler için. Yani yurt dışında tanıdığınız yok ise alınabilecek en iyilerden bana göre.

Keşke x20 alsaydık dedirtir mi acaba? Yoksa bu da iş görür mü. Bekliyorum gelmesini ama kararsızım şahsen.

Vergisi 600 lira. AliExpress'te bir tuhaflık var. Verigiyi %100 gösteriyor. Bazı ürünlerde %200 bile gösterdiği oluyor.

Hocam kargo ücreti de koyuyor yok dediğine bakma kargo ücretli bir ürün alırsan vergi daha az oluyor.

Keşke X20 alsaydık dedirtir mi acaba? Yoksa bu da iş görür mü? Bekliyorum gelmesini ama kararsızım şahsen.

Günlük kullanıcı için gayet tatmin edici olduğunu düşünüyorum ben X20 aldım ama X20'yi kaçırsaydım bunu beklemeden alırdım arada çok fark yok farklı söyledim basitçe.

Şansa şu meşhur indirim bana da denk geldi bu üründe kullandım.

Mesajlarda promosyonlar kısmını arada kontrol edin benim oraya geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…