EasySMX X15 vs 8BitDo Ultimate 2C

AhmetCetin32

Hectopat
Bir kere alacağım Gamepad'de kesinlikle Hall Effect özelliği olmalı, çünkü bozulmaması benim için önemli. Xbox tuş düzenine sahip olması da gerekiyor. Şu ana kadar bulduğum modeller şunlar:
  1. EasySMX X15
    Ürüne Gitmek için Tıklayın
  2. 8BitDo Ultimate 2C
    Ürüne Gitmek için Tıklayın
Başka bildiğiniz modeller varsa önerin. Sizce hangisini almalıyım? Bir de ConnectGame güvenilir bir site mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
EasySMX X15'de bir tık sert basmazsanız LB ve RB tuşlarında temassızlık oluyor haberiniz olsun. Ayrıca Temu'dan 1100TL gibi bir fiyata vergi dahil getirtebiliyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

sence ne almalıyım şimdi x20 de gördüm benim için en önemli özelliği bozulmaması olur hocam
EasySMX X15'de bir tık sert basmazsanız LB ve RB tuşlarında temassızlık oluyor haberiniz olsun.

Sen bu modeli beğendin mi? LB ve RB tuşlarında bir sıkıntı var mı? Tuşların hissiyatı nasıl? Xbox Series X/S (9. nesil) gamepad'inden sonra bu model daha mı iyi olur? Ayrıca, RGB ışıklar göz yoruyor mu?
Modeli beğendim, hissiyatını güzel buldum. RB ve LB tuşlarına bir tık sert basmanız gerekiyor yoksa videoda gösterildiği gibi temassızlık oluyor. Onun dışında bir sıkıntı yaşamadım. Xbox'un 9. nesil gamepadini kullanmadım. RGB ışıkları da ayarlanabilir olduğu için çok göz yormuyor fakat çok şarj yiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı