EasySMX X15 vs machenike G1 Pro

ozivein

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba EasySMX X15 modeli 1184 TL, machenike G1 Pro modeli ise yaklasık 1400 TL'ye geliyor sarı siteden. Şahsen ben X15 modelinin tasarımını ışıklarını vs. daha çok beğendim fakat tmr hall effect muhabbeti çok fark yaratır mı emin olamadım.

Çok teşekkür ederim. Oyun tercihimi neden sordunuz hangi tür oyunlarda fark yaratır tmr? Bir de X15 modelinin Hz değerini bulamadım bu konuda bir bilginiz var mı acaba?

Çok teşekkür ederim. Oyun tercihimi neden sordunuz hangi tür oyunlarda fark yaratır tmr? Bir de X15 modelinin Hz değerini bulamadım bu konuda bir bilginiz var mı acaba?
Yarış oyunu oynayacaksanız machenike önermeyecektim, çok kısa bir tetik mesafesi var ve gaz ayarını ayarlaması çok zor
Sanırsam polling rate kablo ile 650 kablosuz 125 hz

Gamepadla sitesinden baktım sitesinde bilgi yok kolun

Peki o halde Hz değeri çok da bir ekstra sağlamıyorsa X15 modeline yöneleceğim sanırım.
(Bir önceki soruda demek istediğim şey iki model arasındaki Hz farkıydı)

Bu iki kol arasında çok fark edeceğini düşünmüyorum, bir tık daha pahalı kollarda daha fazla fark ediyor bu. Machenike g1 pro gibi kollarda çoğu zaman zaten 1000 hz'e ulaşamıyor kablosuz. Kablolu fark edecektir ama
Peki o halde Hz değeri çok da bir ekstra sağlamıyorsa X15 modeline yöneleceğim sanırım.
(Bir önceki soruda demek istediğim şey iki model arasındaki Hz farkıydı)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı