Biraz araştırdım aslında alabilirsiniz hocam oldukça memnun satın alanlar kullananlar. Hatta gulikit kk3 kk4 modelleri ile karşılaştıranlar olmuş.
Attığınız linkten göremedim fakat şu linkteki ile aynıysa evet resmi satıcı;
Temu'da bu Kablosuz PC Denetleyicisi, X05 Denetleyicisi 7 Farklı Seçeneği ile, 5 Farklı Aydınlatma - - - PC/Switch/Mobil için 750 mAh Şarj Edilebilir Pil - ürününe göz atın. Diğer ürünlerini de beğenebilirsiniz.
Biraz araştırdım aslında alabilirsiniz hocam oldukça memnun satın alanlar kullananlar. Hatta gulikit KK3 KK4 modelleri ile karşılaştıranlar olmuş.
Attığınız linkten göremedim fakat şu linkteki ile aynıysa evet resmi satıcı;
Temu'da bu Kablosuz PC Denetleyicisi, X05 Denetleyicisi 7 Farklı Seçeneği ile, 5 Farklı Aydınlatma - - - PC/Switch/Mobil için 750 mAh Şarj Edilebilir Pil - ürününe göz atın. Diğer ürünlerini de beğenebilirsiniz.
Temu'da 17.68€ fiyalandırılmış sağ altta EasySMX tarafından yetkilendirilmiş yazıyor aynı ürünse sorun yok hocam ben dns kullanıyorum sanırım o yüzden beni farklı sizi farklı yönlendiriyor o yüzden göremiyoruz o sorun değil.
Temu'da 17.68€ fiyalandırılmış sağ altta easysmx tarafından yetkilendirilmiş yazıyor aynı ürünse sorun yok hocam ben DNS kullanıyorum sanırım o yüzden beni farklı sizi farklı yönlendiriyor o yüzden göremiyoruz o sorun değil.