Easysmx X20 vs GameSir T4 Cyclon'e Pro

Mücahit Sivri

Yoctopat
Daha fazla  
Hangi ürün daha iyidir? Easysmx Temu'dan 1700 liraya geliyor GameSir connectgame üzerinden 2000 TL'ye geliyor.

Hangi ürün daha iyidir? Easysmx Temu'dan 1700 liraya geliyor GameSir connectgame üzerinden 2000 TL'ye geliyor.
Gamesir daha güvenilir ve bilindik bir marka. Ayrıyetten muhatabınız var; Satıcı.

Temudan alacağınız ürüne yeni nurtopu gibi vergilerimizi eklediniz mi?

Biraz araştırdım aslında alabilirsiniz hocam oldukça memnun satın alanlar kullananlar. Hatta gulikit kk3 kk4 modelleri ile karşılaştıranlar olmuş.
Attığınız linkten göremedim fakat şu linkteki ile aynıysa evet resmi satıcı;

Bende bu linke giremiyorum hocam kaldırılmıştır diyor benim bahsettiğim ürün resimdeki ürün hocam. EasySMX® X20 Multiplatform Gaming Controller with Trigger Lock And Hall Effect Sensors kendi sitesinin linki hocam buyurun.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-14 174223.png
    413,4 KB · Görüntüleme: 36
Temu'da 17.68€ fiyalandırılmış sağ altta EasySMX tarafından yetkilendirilmiş yazıyor aynı ürünse sorun yok hocam ben dns kullanıyorum sanırım o yüzden beni farklı sizi farklı yönlendiriyor o yüzden göremiyoruz o sorun değil.

Özellikle bakılınca EASYSMX daha iyi gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…