T tornadoo Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 332 Çözümler 4 16 Ağustos 2024 #1 Liseye yeni geçtim ve sınıfımı merak ediyorum. Bugün bütün nakil işlemleri bitiyor. Sizce EBA bilgi güncelleme bugün açılır mı? Bu konuda kesin bilgisi olan var mı? Sınıfların girilmesi benim okuluma mı bağlı?
Liseye yeni geçtim ve sınıfımı merak ediyorum. Bugün bütün nakil işlemleri bitiyor. Sizce EBA bilgi güncelleme bugün açılır mı? Bu konuda kesin bilgisi olan var mı? Sınıfların girilmesi benim okuluma mı bağlı?
oktay871 Yoctopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #11 RedTürkFEr dedi: Ben daha yeni liseye geçtim benimki henüz güncel degil. Sizin dediginiz gibi okula göre degisiklik göstermis olabilir. Genişletmek için tıkla... Benimki de öyle şu an 8. sınıftaki gruplar gözükuyor ama e okulda 9. sınıf olarak gözüküyorum bu durum sizde de aynı mı? Artı 0 Eksi
RedTürkFEr dedi: Ben daha yeni liseye geçtim benimki henüz güncel degil. Sizin dediginiz gibi okula göre degisiklik göstermis olabilir. Genişletmek için tıkla... Benimki de öyle şu an 8. sınıftaki gruplar gözükuyor ama e okulda 9. sınıf olarak gözüküyorum bu durum sizde de aynı mı?
RedTürkFEr Centipat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 88 24 Ağustos 2024 #12 oktay871 dedi: Benimki de öyle şu an 8. sınıftaki gruplar gözükuyor ama e okulda 9. sınıf olarak gözüküyorum bu durum sizde de aynı mı? Genişletmek için tıkla... Evet, aynı. Artı 0 Eksi
oktay871 dedi: Benimki de öyle şu an 8. sınıftaki gruplar gözükuyor ama e okulda 9. sınıf olarak gözüküyorum bu durum sizde de aynı mı? Genişletmek için tıkla... Evet, aynı.
oktay871 Yoctopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #13 RedTürkFEr dedi: Evet, aynı. Genişletmek için tıkla... Sanırım 25 veya 27 Ağustos'ta sistem yenilenecekmiş. O zaman belli olur. Artı 0 Eksi
RedTürkFEr dedi: Evet, aynı. Genişletmek için tıkla... Sanırım 25 veya 27 Ağustos'ta sistem yenilenecekmiş. O zaman belli olur.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 24 Ağustos 2024 #14 Eylül ayı içerisinde EBA güncellenir, bu kadar heyecanlanmayın Ayrıca okula gidince de okul arkadaşlarınızı göreceksiniz. Artı 0 Eksi
Eylül ayı içerisinde EBA güncellenir, bu kadar heyecanlanmayın Ayrıca okula gidince de okul arkadaşlarınızı göreceksiniz.
oktay871 Yoctopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #15 333365 dedi: Eylül ayı içerisinde EBA güncellenir, bu kadar heyecanlanmayın ayrıca okula gidince de okul arkadaşlarınızı göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi lisede olduğumuzu öğrenmek için bekliyoruz 3. tercih yaptığım için MEB sistesinden gözükmüyor. Artı 0 Eksi
333365 dedi: Eylül ayı içerisinde EBA güncellenir, bu kadar heyecanlanmayın ayrıca okula gidince de okul arkadaşlarınızı göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi lisede olduğumuzu öğrenmek için bekliyoruz 3. tercih yaptığım için MEB sistesinden gözükmüyor.
RedTürkFEr Centipat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 88 24 Ağustos 2024 #16 333365 dedi: Eylül ayı içerisinde EBA güncellenir, bu kadar heyecanlanmayın Ayrıca okula gidince de okul arkadaşlarınızı göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam her yıl agustos ayında acıklanır. Bizim de bekliycek halimiz kalmadı Artı 0 Eksi
333365 dedi: Eylül ayı içerisinde EBA güncellenir, bu kadar heyecanlanmayın Ayrıca okula gidince de okul arkadaşlarınızı göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam her yıl agustos ayında acıklanır. Bizim de bekliycek halimiz kalmadı
KS KS T tornadoo Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 332 Çözümler 4 28 Ağustos 2024 #17 @Sadece_Emre hocam niye konuyu kapattılar Artı 0 Eksi
Sadece_Emre Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 1.847 Çözümler 29 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket RAM: Corsair 32 GB RAM 4000MHz İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz Power Supply: 800W Depolama: HP 500 GB SSD Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 3060 Tİ 12 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 24H2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2024 #18 tornadoo dedi: @Sadece_Emre hocam niye konuyu kapattılar Genişletmek için tıkla... O kadar çok mesaj attık ki dayanamadılar. Artık EBA'nın bugün güncelleneceği kesinleşti. Herhalde Öğlen 4 gibi kapanır. Akşam 6 gibi açılır. Artı 0 Eksi
tornadoo dedi: @Sadece_Emre hocam niye konuyu kapattılar Genişletmek için tıkla... O kadar çok mesaj attık ki dayanamadılar. Artık EBA'nın bugün güncelleneceği kesinleşti. Herhalde Öğlen 4 gibi kapanır. Akşam 6 gibi açılır.
KS KS T tornadoo Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 332 Çözümler 4 28 Ağustos 2024 #19 Sadece_Emre dedi: O kadar çok mesaj attık ki dayanamadılar. Artık EBA'nın bugün güncelleneceği kesinleşti. Herhalde Öğlen 4 gibi kapanır. Akşam 6 gibi açılır. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam. Sosyal çökerdi daha çok yazsaydık Sadece_Emre dedi: O kadar çok mesaj attık ki dayanamadılar. Artık EBA'nın bugün güncelleneceği kesinleşti. Herhalde Öğlen 4 gibi kapanır. Akşam 6 gibi açılır. Genişletmek için tıkla... Hocam kuralar çekildi mi? Çekilmediyse açılmaz sanırım Son düzenleme: 28 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Sadece_Emre dedi: O kadar çok mesaj attık ki dayanamadılar. Artık EBA'nın bugün güncelleneceği kesinleşti. Herhalde Öğlen 4 gibi kapanır. Akşam 6 gibi açılır. Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam. Sosyal çökerdi daha çok yazsaydık Sadece_Emre dedi: O kadar çok mesaj attık ki dayanamadılar. Artık EBA'nın bugün güncelleneceği kesinleşti. Herhalde Öğlen 4 gibi kapanır. Akşam 6 gibi açılır. Genişletmek için tıkla... Hocam kuralar çekildi mi? Çekilmediyse açılmaz sanırım
Sadece_Emre Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 1.847 Çözümler 29 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket RAM: Corsair 32 GB RAM 4000MHz İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz Power Supply: 800W Depolama: HP 500 GB SSD Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 3060 Tİ 12 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 24H2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2024 #20 tornadoo dedi: İnşallah hocam. Sosyal çökerdi daha çok yazsaydık Hocam kuralar çekildi mi? Çekilmediyse açılmaz sanırım Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama bu hafta kesin çekilecek. Artı -1 Eksi
tornadoo dedi: İnşallah hocam. Sosyal çökerdi daha çok yazsaydık Hocam kuralar çekildi mi? Çekilmediyse açılmaz sanırım Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama bu hafta kesin çekilecek.