K Kralmelo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.876 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #31 PesimistKafa dedi: Ben şeyi anlamıyorum. EBA'ya telefonla da girilebiliyor. Neden EBA canavarı diye bilgisayar alıyorlar anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Küçük ekrandan EBA'ya girmek zor oluyor.
PesimistKafa dedi: Ben şeyi anlamıyorum. EBA'ya telefonla da girilebiliyor. Neden EBA canavarı diye bilgisayar alıyorlar anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Küçük ekrandan EBA'ya girmek zor oluyor.
Maryo Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 547 Çözümler 1 7 Aralık 2020 #32 alpethz dedi: Yüs çükobayt efenim. Genişletmek için tıkla... SSD vardı. Kastırıyordu çıkardım. Kralmelo dedi: Küçük ekrandan EBA'ya girmek zor oluyor. Genişletmek için tıkla... EBA'ya girebiliyor musun?
alpethz dedi: Yüs çükobayt efenim. Genişletmek için tıkla... SSD vardı. Kastırıyordu çıkardım. Kralmelo dedi: Küçük ekrandan EBA'ya girmek zor oluyor. Genişletmek için tıkla... EBA'ya girebiliyor musun?
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 7 Aralık 2020 #33 Maryo dedi: Kastırıyordu çıkardım. Genişletmek için tıkla... Bak çoccum bu kasmayanından 1 çükobayt rem geyta 11 açıyor.
Maryo dedi: Kastırıyordu çıkardım. Genişletmek için tıkla... Bak çoccum bu kasmayanından 1 çükobayt rem geyta 11 açıyor.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.218 Makaleler 3 Çözümler 61 7 Aralık 2020 #34 Maryo dedi: SSD vardı. Kastırıyordu çıkardım. EBA'ya girebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... EBA ya giriyorsa kesinlikle PUBG açar. 4K 60 FPS.
Maryo dedi: SSD vardı. Kastırıyordu çıkardım. EBA'ya girebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... EBA ya giriyorsa kesinlikle PUBG açar. 4K 60 FPS.
Maryo Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 547 Çözümler 1 7 Aralık 2020 #35 SiyahPassat dedi: EBA ya giriyorsa kesinlikle PUBG açar. 4K 60 FPS. Genişletmek için tıkla... Cidden o gün 2 saat bıraktım geldim halen açılmamış. Daha kötüsü ise iki saat bekliyon girecek oturumu kapatıyor beyfendi.
SiyahPassat dedi: EBA ya giriyorsa kesinlikle PUBG açar. 4K 60 FPS. Genişletmek için tıkla... Cidden o gün 2 saat bıraktım geldim halen açılmamış. Daha kötüsü ise iki saat bekliyon girecek oturumu kapatıyor beyfendi.
MrPeedro Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 818 Çözümler 3 7 Aralık 2020 #36 Alınmaz. 8K olması lazımdı. Hatta öğretmenlere özel de 16K gerektirmeli.
Ahmet Balta Centipat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #37 Pollux 3APU | Game Garaj bu PC onu yerden yere vurur hatta yer
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #38 Madem öyle gidip 800-1000 tl'ye tablet alsınlar. Kazıklanmak için hevesli bizim millet.
Muhammet_Mustafa Decapat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Canlı Derste... Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bruh Çekicisi 7 Aralık 2020 #39 Orochimaru dedi: Benimki girmiyor Genişletmek için tıkla... Mesela benim de girmiyor. Android sürümü desteklemediği için... Fakirlğin gözü kör olsun.
Orochimaru dedi: Benimki girmiyor Genişletmek için tıkla... Mesela benim de girmiyor. Android sürümü desteklemediği için... Fakirlğin gözü kör olsun.
nomanslife Kilopat Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 128 7 Aralık 2020 #40 Mobilden ben de giremiyorum EBA ya sorun benim telefonda sandım ben