Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.028 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #1 Bu ekranı nasıl geçebilirim?
egedmrbs001 Kilopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #2 Taha E.1907 dedi: Bu ekranı nasıl geçebilirim? Eki Görüntüle 681480 Genişletmek için tıkla... Eba'da yoğunluk olmaması için yapıldığından geçemezsiniz.
Taha E.1907 dedi: Bu ekranı nasıl geçebilirim? Eki Görüntüle 681480 Genişletmek için tıkla... Eba'da yoğunluk olmaması için yapıldığından geçemezsiniz.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 26 Eylül 2020 #3 Taha E.1907 dedi: Bu ekranı nasıl geçebilirim? Eki Görüntüle 681480 Genişletmek için tıkla... Hemen katıl yazısına bas ardından açılan pencerede (canlı ders uygulamasını yüklemiş olman lazım) katıl butonuna bas tarayıcı uygulamayı açmak için izin isteyecek izin ver dersin başlaması lazım.
Taha E.1907 dedi: Bu ekranı nasıl geçebilirim? Eki Görüntüle 681480 Genişletmek için tıkla... Hemen katıl yazısına bas ardından açılan pencerede (canlı ders uygulamasını yüklemiş olman lazım) katıl butonuna bas tarayıcı uygulamayı açmak için izin isteyecek izin ver dersin başlaması lazım.
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 26 Eylül 2020 #4 Taha E.1907 dedi: Bu ekranı nasıl geçebilirim? Eki Görüntüle 681480 Genişletmek için tıkla... Eba'da yoğunluk olduğundan dolayı kapatmışlar galiba alttaki yazıyı. Muhteşem sunucuları ile Türk Eğitim sistemi.
Taha E.1907 dedi: Bu ekranı nasıl geçebilirim? Eki Görüntüle 681480 Genişletmek için tıkla... Eba'da yoğunluk olduğundan dolayı kapatmışlar galiba alttaki yazıyı. Muhteşem sunucuları ile Türk Eğitim sistemi.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 26 Eylül 2020 #5 KlesS dedi: Eba'da yoğunluk olduğundan dolayı kapatmışlar galiba alttaki yazıyı. Muhteşem sunucuları ile Türk Eğitim sistemi. Genişletmek için tıkla... Ben sıkıntıyı anlayamadım galiba. Sorun ne arkadaşın attığı görselde ?
KlesS dedi: Eba'da yoğunluk olduğundan dolayı kapatmışlar galiba alttaki yazıyı. Muhteşem sunucuları ile Türk Eğitim sistemi. Genişletmek için tıkla... Ben sıkıntıyı anlayamadım galiba. Sorun ne arkadaşın attığı görselde ?
egedmrbs001 Kilopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #6 TRVDehşeti dedi: Ben sıkıntıyı anlayamadım galiba. Sorun ne arkadaşın attığı görselde ? Genişletmek için tıkla... Derse girmeyip EBA'ya girmek istiyor.
TRVDehşeti dedi: Ben sıkıntıyı anlayamadım galiba. Sorun ne arkadaşın attığı görselde ? Genişletmek için tıkla... Derse girmeyip EBA'ya girmek istiyor.
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 26 Eylül 2020 #7 TRVDehşeti dedi: Ben sıkıntıyı anlayamadım galiba. Sorun ne arkadaşın attığı görselde ? Genişletmek için tıkla... Altta (Canlı derse girmek istemiyorum EBA'ya giriş yap) yazısı vardı fakat yoğunlukdan dolayı kaldırmışlar siteden.
TRVDehşeti dedi: Ben sıkıntıyı anlayamadım galiba. Sorun ne arkadaşın attığı görselde ? Genişletmek için tıkla... Altta (Canlı derse girmek istemiyorum EBA'ya giriş yap) yazısı vardı fakat yoğunlukdan dolayı kaldırmışlar siteden.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 26 Eylül 2020 #8 KlesS dedi: Altta (Canlı derse girmek istemiyorum EBA'ya giriş yap) yazısı vardı fakat yoğunlukdan dolayı kaldırmışlar siteden. Genişletmek için tıkla... Şimdi farkettim teşekkürler.
KlesS dedi: Altta (Canlı derse girmek istemiyorum EBA'ya giriş yap) yazısı vardı fakat yoğunlukdan dolayı kaldırmışlar siteden. Genişletmek için tıkla... Şimdi farkettim teşekkürler.