Buğra Gümrüküçü Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 196 Çözümler 1 31 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar milli eğitim çizelgesi yayınladı fakat ben televizyondan izlemek istemiyorum bilgisayarımda izlemek istiyorum nasıl izleyeceğim?
Arkadaşlar milli eğitim çizelgesi yayınladı fakat ben televizyondan izlemek istemiyorum bilgisayarımda izlemek istiyorum nasıl izleyeceğim?
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 31 Ağustos 2020 #2 Dersin adını ve konusunu yazarsan bazı siteler verebiliyor ben 5.sınıf dersini öyle izlemiştim.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 31 Ağustos 2020 #3 Tıkla.
3 317678 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.377 Çözümler 29 31 Ağustos 2020 #4 tabii - Watch TV Shows Movies and Series tabii offers Turkish series, movies, documentaries, kids programs, and tabii originals that the whole family can watch. Watch anytime, anywhere you want. www.trtizle.com Canlı yayını izleyebilirsin. Yayın bittiğinde de bölüm olarak yüklüyorlar.
tabii - Watch TV Shows Movies and Series tabii offers Turkish series, movies, documentaries, kids programs, and tabii originals that the whole family can watch. Watch anytime, anywhere you want. www.trtizle.com Canlı yayını izleyebilirsin. Yayın bittiğinde de bölüm olarak yüklüyorlar.