EBA canlı ders çok internet yer mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden dersini dinlemek yerine böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorsun. Ya dersine hiç girme ve sonuçlarına katlan ya da dersine gir ve bittiğinde oyununu oyna. Yaptığın sorumsuz bir davranış.

Merhabalar bir sorum olacak EBA canlı ders açıkken çok ping çıkartıyor mu? Bazı boş derslerde müzik gibi mesela Arkada oyun açıp oynamak istiyorum.
Arkada oyun açıp oynamayın. Geleceğinizi mahvedersiniz. Ama internet konusuna gelecek olursak görüntü açarsanız yiyecektir.

Neden dersini dinlemek yerine böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorsun. Ya dersine hiç girme ve sonuçlarına katlan ya da dersine gir ve bittiğinde oyununu oyna. Yaptığın sorumsuz bir davranış.

Hocam tamam da mesela 9. sınıf öğrencisiyse astronomi dersini neden dinlesin? Ben bazı derslere girmiyorum bile.

Artı -1 Eksi
Merhabalar bir sorum olacak EBA canlı ders açıkken çok ping çıkartıyor mu? Bazı boş derslerde müzik gibi mesela arkada oyun açıp oynamak istiyorum.

Fazlasıyla yer ama biliyorum en başta boş ders diye başlıyor insan sonra bir bakıyorsun matematik dersinde PUBG oynuyorsun yapma bunu bu konular işlenmiş sayılıyor

Hocam tamam da mesela 9. sınıf öğrencisiyse astronomi dersini neden dinlesin? Ben bazı derslere girmiyorum bile.
Girmiyorsanız girmeyin ama dersteymiş gibi davranarak yalnızca kendinizi kandırırsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…