30 dakikalık bir canlı dersimiz oluyor öğretmen 5 - 10 dakika geç geliyor kaldı 20 dakika.
20 dakikanın 3 - 4 dakikası boş geçiyor sesim geliyor mu sesim gitti mi tarzı nasılsınız falan gibi şeyler, kaldı 16 dakika bu 16 Dk'da ne anlatabilir ki öğretmen?
Okulların bir an önce açılması lazım.
Sizde de durum böyle mi?
Uzaktan eğitim olmalı ama düzgünce. Bu şekilde ne uzaktan olur ne de eğitim olur. Bir türlü düzene sokamadılar şu sistemi. 2020'nin başlarından beri uzaktan eğitim görüyoruz. Hala aynı sorun.Kesinlikle katılıyorum. Okullar açılmamalı. Fakat uzaktan eğitim de olmamalı. Çünkü konular devam ediyor fakat verimli olmadığı için konuları boşu boşuna atlıyoruz. Konu eksiği olmuş olur. Konu eksiği olduğu için de sonraki sınıfa geçtiğinde eksik başlayacak. Bu yüzden uzaktan eğitim de olmamalı.
Aynen o şekilde. Ya uzaktan eğitimi güzelce yapacaklar ya hiç yapmayacaklar.Uzaktan eğitim olmalı ama düzgünce. Bu şekilde ne uzaktan olur ne de eğitim olur. Bir türlü düzene sokamadılar şu sistemi. 2020'nin başlarından beri uzaktan eğitim görüyoruz. Hala aynı sorun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.