psonmezz Picopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #1 Merhabalar. Dediğim gibi EBA yüklenmiyor. Bunun çözümü var mı? Derse giremiyorum. Bu hatayı veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2021
Çözüm psonmezz 1 Mart 2021 Çözüm: Örneğin canlı ders uygulamanız güncellendi, ama uygulamayı güncelleyemiyorsunuz. Denetim Masası'ndan uygulmayı silin. Sonra EBA'ya girip, canlı ders sekmesine gidin. 'Canlı ders uygulamasını indir' deyin. Yeniden kurun.
Çözüm: Örneğin canlı ders uygulamanız güncellendi, ama uygulamayı güncelleyemiyorsunuz. Denetim Masası'ndan uygulmayı silin. Sonra EBA'ya girip, canlı ders sekmesine gidin. 'Canlı ders uygulamasını indir' deyin. Yeniden kurun.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 22 Şubat 2021 #2 psonmezz dedi: Merhabalar. Dediğim gibi EBA yüklenmiyor. Bunun çözümü var mı? Derse giremiyorum. Bu hatayı veriyor. Eki Görüntüle 890334 Genişletmek için tıkla... Dersler Zoom'dan oluyor ve bu EBA eklentisi olmadan giriliyor derslere EBA'dan. Artı 0 Eksi
psonmezz dedi: Merhabalar. Dediğim gibi EBA yüklenmiyor. Bunun çözümü var mı? Derse giremiyorum. Bu hatayı veriyor. Eki Görüntüle 890334 Genişletmek için tıkla... Dersler Zoom'dan oluyor ve bu EBA eklentisi olmadan giriliyor derslere EBA'dan.
Mikocan Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 530 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 3600 RX 6600 Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #3 Hocam kurulum dosyasını yönetici olarak çalıştırıp deneyin. Hocam bunu buldum bir bakın istersen. EBA Programını kurarken " Sürücü ya da UNC paylaşımı yok ya da erişilemiyor " hatası alıyorum.. social.msdn.microsoft.com Artı 0 Eksi
Hocam kurulum dosyasını yönetici olarak çalıştırıp deneyin. Hocam bunu buldum bir bakın istersen. EBA Programını kurarken " Sürücü ya da UNC paylaşımı yok ya da erişilemiyor " hatası alıyorum.. social.msdn.microsoft.com
KS KS psonmezz Picopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #4 Mikocan dedi: Hocam kurulum dosyasını yönetici olarak çalıştırıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Artı 0 Eksi
Mikocan dedi: Hocam kurulum dosyasını yönetici olarak çalıştırıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı.
Mikocan Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 530 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 3600 RX 6600 Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #5 psonmezz dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam bu dosyayı PC'den silin tekrar deneyin C:\program files (X86)\eba canli ders. Artı 0 Eksi
psonmezz dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam bu dosyayı PC'den silin tekrar deneyin C:\program files (X86)\eba canli ders.
KS KS psonmezz Picopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #6 InternetciMen dedi: Dersler Zoom'dan oluyor ve bu EBA eklentisi olmadan giriliyor derslere EBA'dan. Genişletmek için tıkla... Ben doğa koleji'nde okuyorum ve sebit canlı ders adlı uygulamadan derslere giriyorum. Mikocan dedi: Hocam bu dosyayı PC'den silin tekrar deneyin. C:\program files (X86)\eba canli ders. Genişletmek için tıkla... Yine aynı hata maalesef. Mikocan dedi: Hocam kurulum dosyasını yönetici olarak çalıştırıp deneyin. Hocam bunu buldum bir bakın istersen. EBA Programını kurarken " Sürücü ya da UNC paylaşımı yok ya da erişilemiyor " hatası alıyorum.. social.msdn.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Bunu bende bulmuştum ve denedim ama olmadı. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Dersler Zoom'dan oluyor ve bu EBA eklentisi olmadan giriliyor derslere EBA'dan. Genişletmek için tıkla... Ben doğa koleji'nde okuyorum ve sebit canlı ders adlı uygulamadan derslere giriyorum. Mikocan dedi: Hocam bu dosyayı PC'den silin tekrar deneyin. C:\program files (X86)\eba canli ders. Genişletmek için tıkla... Yine aynı hata maalesef. Mikocan dedi: Hocam kurulum dosyasını yönetici olarak çalıştırıp deneyin. Hocam bunu buldum bir bakın istersen. EBA Programını kurarken " Sürücü ya da UNC paylaşımı yok ya da erişilemiyor " hatası alıyorum.. social.msdn.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Bunu bende bulmuştum ve denedim ama olmadı.
Mikocan Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 530 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 3600 RX 6600 Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #7 hocam pc ye baglanıp yapabilirmiyim ayndisk programını indirin Artı 0 Eksi
Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 799 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #8 Başka bir diske kurmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS psonmezz Picopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #9 Emreex0 dedi: Başka bir diske kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Uygulamayı kurarken nedense kurulum konumu seçme yeri gelmiyor. Artı 0 Eksi
Emreex0 dedi: Başka bir diske kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Uygulamayı kurarken nedense kurulum konumu seçme yeri gelmiyor.
Mikocan Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 530 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 3600 RX 6600 Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #10 hocam pc nize baglanıp yapabilirmiyim Artı 0 Eksi