EBA canlı ders uygulamasına girince fanlar hızlanıyor

Makaleler
7
Arkadaşlar merhaba. EBA'nın kendi canlı ders uygulamasına girdiğimizde fanlar hızlanıyor. Arkada 3 sekmeli Google, Spotify, Discord ve Visual Studio code açıkken bu kadar hızlı dönmeyen fanlar ne için bu program açılınca bu kadar hızlanıyor? Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Sistem parçalarının kullanım oranları % kaç?
CPU'yu en çok 2. tüketen EBA Canlı Ders.exe *32, belleği en çok tüketen 3. uygulama EBA Canlı Ders.eve *32.
Genelde sıcaklık olduğu için fan devreye girer. Fakat sıcaklık değerleri yüksek ise termal macun değişim vakti gelmiş olmalı.
Diğer programlarda sıkıntı yok sadece bu programa girdiğinde oluyor, konuyu tam okumadınız mı?
Chrome üzerinden girilmiyor mu?
EBA nın canlı ders uygulamasına chrome dan girilmiyor.

Chrome sekmelerinden hızlı dönmesi normal. GPU sürücülerini güncelleyin, Intel'in eski sürücüleri Zoom ve türevi uygulamalarda fanın çok hızlı dönmesine sebep oluyor. Ben bu şekilde aşmıştım.

Ek olarak "Sistem" veya "Sistem Kesintileri" işlemci kullanımını artırıyorsa da Wi-Fi sürücüleri veya modemle ilgili bir sorununuz vardır.

CPU'yu en çok 2. tüketen EBA Canlı Ders.exe *32, belleği en çok tüketen 3. uygulama EBA Canlı Ders. Eve *32.

Diğer programlarda sıkıntı yok sadece bu programa girdiğinde oluyor, konuyu tam okumadınız mı?

EBA'nın canlı ders uygulamasına Chrome'dan girilmiyor.

Hocam o benim bilgisayarda da öyle yani pek şaşırılacak bir şey yok

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı