EBA canlı derse giremiyorum

EBA canlı ders çok kötü bir uygulama serverları sanırım CS 1.6 serverları her ZMN kalabalık hatası alıyorum sistem bozuk telefondan dene girmeyi.
Çok haklısın. O kadar devlet uygulaması olacak bir de. Canlı derste öğretmen ekran paylaşıyor. Yazdığı yazı 2-3 saniye sonra bize yansıyor.

Antivirüs kullanıyorsan devre dışı bırak. Eğer Chrome'dan giriyorsan Opera'dan girmeyi dene eğer ya da başka tarayıcıları falan dene. EBA canlı ders kurulmunu kaldır geri yükle. Eğer bunları yaparsan %90'lık bir ihtimal veriyorum derslere girebileceğine.

Biz de yeğenim için girmeye çalıştık lakin her denediğimizde hata aldık.

EBA canlı ders çok kötü bir uygulama serverları sanırım CS 1.6 serverları her ZMN kalabalık hatası alıyorum sistem bozuk telefondan dene girmeyi.

haklısınız. Madem bu kadar öğrencinin gireceği bir site hazırlıyorsun altyapısı neden bu kadar berbat? Zaten verimlilik adına hiçbir şey yok bu canlı derslerde off offf.
haklısınız. Madem bu kadar öğrencinin gireceği bir site hazırlıyorsun altyapısı neden bu kadar berbat? Zaten verimlilik adına hiçbir şey yok bu canlı derslerde off offf.
Berbat bi' şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…